Vannak barataim, de ok nem igazi baratok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szemembe mondjak, hogy "te vagy a legjobb baratnom", meg "i love you", masnap meg mar hazudoznak mindenrol. Szerintetek mit tegyek? Hol tudnek igazi baratokat szerezni? (Amugy ezeknek a baratoknak nem is annyira elvezem a tarsasagat)2010. aug. 16. 12:28
1/5 anonim válasza:
El kell,hogy keserítselek.Nem úgy megy ez a dolog,hogy mondjuk leugrok a balatonra,mert ott vannak az igazi barátok.Nagyon kevés az igazi barát,és az élet sodorja (vagy nem)feléd.Álbarátokkal nem érdemes foglalkozni,de azon is elgondolkodhatnál,hogy mért nincs legalább egy igaz barátod!Te,hogy állsz az emberekkel?
2/5 A kérdező kommentje:
En mindent megteszek ertuk(majdnem mindent,mert azert mindent nem lehet)es probalok jo baratjuk lenni.de latom ok nem viszonozzak.
2010. aug. 16. 12:37
3/5 anonim válasza:
Szia!
Tudom mit érzel, mert velem is ez van. Csak azért kellek a "barátaimnak", hogy kihasználjanak. Csináljam meg nekik ezt meg ezt. Pl. házi, doga(igen, oldjam meg én...-.-)stb.stb.
Nagyon unom, és nagyon el vagyok emiatt keseredve.
Erről nem tehetünk, bekerültünk egy adott közösségbe (pl. osztáy) ott nem nagyon tudunk mit csinálni. Esetleg elmenni a suliból. De szerencsére végzős vagyok, már nem kell sokáig szenvednem.
Járj el más közösségekbe is, hátha akad valaki, aki az igaz barátod lesz:) Én is ebben reménykedem:)
4/5 A kérdező kommentje:
Koszi!
2010. aug. 16. 12:40
5/5 anonim válasza:
Az első vagyok.Barátkozzatok össze (kérdező,és második válaszoló),hátha lesz belőle barátság,ha meg nem,semmit nem veszítetek.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!