Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lényege van a pedomaci.hu...

Mi lényege van a pedomaci.hu oldalnak?

Figyelt kérdés

Ennyire nem lehet eltorzult,undorító társadalmunk, hogy ez az oldal létrejött. Egyre több a pedofil..

Undorítónak tartom azt az oldalt, nem is értem, hogy miért létezik ilyen oldal...

Nem reklámozni akarom, de engem felháborít az az oldal.És nem vagyok prűd se. Még csak 18 vagyok , de ahogy látom egyre jobban kezd elkorcsosodni a társadalmunk. Borzalmas!

( Azért írtam ide a kérdésemet, mert ebbe a témakörbe még aránylag normális emberek szoktak irogatni! )

2010. aug. 15. 15:47
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
97%
sajnálom az ilyen lányokat:S a legtöbb nem tehet róla csak ezt látja mindenhol és befolyásolható..ilyen barátai vannak stb.. a társadalom áldozatai. DE HOL VANNAK ILYENKOR A SZÜLŐK??? ezt nem igazán értem. véhülis csak kiderül hogy milyen körökben forog nem?
2010. aug. 15. 21:38
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Huh, én [is] 13 vagyok, de nekem eszembe nem jutna ilyen képeket készíteni, nem hogy netre felrakni!
2010. aug. 15. 22:37
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Uhu, b@sszátook meg, és még csodálkozik a világ, ha kislányokat erőszakolnak meg. A 11 évesekről meg no comment, hogy van aki így lefényképezi őket. A barátom húga is ilyen, 14 évesen úgy mászkált az utcán mint egy valóságos kurv@, és az anyjáék nem is tudták. Táskában felvitte a suliba a ruháját és átöltözött.
2010. aug. 16. 09:03
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Ledöbbentem....

Tudja az ember, hogy van ilyen ,de így látni kislányokat.

Szüleiket agyon csapnám az tuti. Ha már engedi gépközelbe őket, legalább tisztában legyen vele, hogy mi néz meg rajta, mit tölt le , mit olvas stb....

a 11 éves kislánynál is látszik, hogy nem rossz anyagi körülmények közt él, szép bútorok rendezett környezet.

Gondolom szülők hajtják a lóvét, a gyerek meg otthon "unatkozik".

2010. aug. 16. 09:12
 25/39 anonim ***** válasza:
93%

ezen most én is ledöbbentem.... akárhonnan is szedik a képeket, nagyon nem tetszik az oldal.

A butuska lányok meg majd egyszer megtanulják.... bár reméljük nem éri őket komolyabb atrocitás...

Jézusom... :(

2010. aug. 16. 11:57
 26/39 A kérdező kommentje:

Szerintem ez azért emberfüggő is..Akárki akármit mondhatott volna nekem 11 éves koromban én biztos nem csinálgattam volna magamról félig meztelen képeket stb...

A szülők is hibásak egyben. Azért ennyire "törődni" a gyerekükkel, ne már még a végén megárt nekik...-.-"

És mi van ha kiderül? Akkor annyival elvan intézve, hogy "jólvan kislányom, buta dolgot csináltál.Legközelebb ilyet meg ne lássunk." Vagy mi?

Sajnálom azokat a gyerekeket akiket agymosottak lettek.{média,újság}Ez a jövő generációja. Pff

2010. aug. 16. 13:48
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
néha a szülők dühös levelet írnak, hogy vegyék le onnan a gyerekeik képét. ha én látnám meg, hogy a 11 éves lányomról ilyen képek vannak ott(amiket ugye ő tett fel egyéb oldalakra), akkor nem nekik írnék, hanem isten bizony kapna egy pofont és neteltiltást jó időre az tuti. persze, nem helyes nevelési mód meg minden, de nem érdekel. mert ez ész kérdése, egy normális lány ilyet nem csinál. ezeket a képeket a közösségi oldalakon akárhány pedofil megnézheti, el tudom képzelni, hogy ennyi idősek profiljain élvezkednek. csak jobban felfigyel azokra, akiről ilyen kép van fenn. talán helybelieket keres, elkezdi lesni, követni, akármi. a hideg is kiráz a gondolattól. persze, ők befolyásolhatóak ennyi idősen, hát a szülőnek az a dolga, hogy ellenőrizze. lehet mondani, hogy nincs joga hozzá a szülőnek, de kíváncsi lennék, hogy némelyik felkerülő lány szülei mit szólnának, ha meglátnák a lányuk ügyködését.
2010. aug. 16. 19:44
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
ha nem lenne ennyi kis taknyosorrú szűzk*rva akkor nem lenne ez az oldal, inkább arra kellene oda figyelni a sok fogyatékos szűlőknek, hogy épp ki dugja a lányát
2010. szept. 11. 17:13
 29/39 xdloll válasza:

Mindösszesen ugyan az a lényege a kérdéses oldalnak is mint a többi ehhez hasonló lapnak!

Görbetükröt mutatni a mai fiatalságról, és az emberi aberrációról.

Akár mit nézünk puruttya, napiszar, stb, mindnek ez a lényege.

Lehet ellene tiltakozni, lehet ellene lázadni, de minden ilyen oldal az idiótákból táplálkozik.

Amíg lesznek olyan marhák akik szinte az egész életüket feltöltik a netre, magamutogatók, állatkínzók stb, addig lesznek ilyen oldalak is.

Puszi pacsi!

2010. szept. 11. 17:34
 30/39 anonim válasza:
53%
A mai világban már a fiúkat kell félteni és nem a lányokat. Ma már k*rváknak áll a világ akik csak pózolnak, a pénzre hajtanak és csak a f***t akarják! A pedomaci összegyűjti a jövő nemzedékének kulcsfiguráit hadd lássa mindenki hova tartunk!
2010. szept. 11. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!