Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lényege van a pedomaci.hu...

Mi lényege van a pedomaci.hu oldalnak?

Figyelt kérdés

Ennyire nem lehet eltorzult,undorító társadalmunk, hogy ez az oldal létrejött. Egyre több a pedofil..

Undorítónak tartom azt az oldalt, nem is értem, hogy miért létezik ilyen oldal...

Nem reklámozni akarom, de engem felháborít az az oldal.És nem vagyok prűd se. Még csak 18 vagyok , de ahogy látom egyre jobban kezd elkorcsosodni a társadalmunk. Borzalmas!

( Azért írtam ide a kérdésemet, mert ebbe a témakörbe még aránylag normális emberek szoktak irogatni! )

2010. aug. 15. 15:47
1 2 3 4
 1/39 anonim válasza:
91%

nem pedofil, csak mutatja, hogy mennyi k*rva van...

[link]

most komolyan? 13 éves... barbiznia kéne még! meg is érdemli az ilyen, hogy kikerül!

2010. aug. 15. 15:55
 2/39 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem lenne sok hülye fiatal aki fényképezi magát és felteszi a netre nem lennének ilyen oldalak.
 3/39 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem szex oldal, és főleg nem pedofil oldal! Soha nem voltak, és nem is lesznek meztelen lányok az oldalon. A weboldalon kizárólag olyan képek találhatóak, melyeket a képeken szereplő lányok saját magukról töltöttek fel nyilvános, bárki által látogatható közösségi oldalakra. Tehát ezen az oldalon semmivel nincs "pedofilabb" tartalom, mint az iwiwen, myvipen, vagy facebookon. Teccikérteni?
 4/39 anonim ***** válasza:
91%

kb annyi mint a lepattintott sunák gyűjteményének

19/F

2010. aug. 15. 15:56
 5/39 anonim ***** válasza:
95%
tudom melyik oldal az. nekem nincs vele bajom. nem cisnálnak mást, mint 13-15 éves csitrik fotóit szedik össze a netről(myvip, iwiw), amiken sokszor alig ruhában, mindenféle pózokban vannak lefényképezve. ezeket ők teszik ki magukról nyilvános oldalakra. nem pedofilok csinálják az oldalt és hidd el nem is azok látogatják. az az undorító, amiért az oldal létre tudott jönni. az az elkorcsosult és visszataszító hogy ennyi idős gyerekek, kislányok olyan képeket töltenek fel magukról profilképeknek. leginkább ott van a probléma. az oldal csak egy tükör a társadalom, hogy tessék, ezek a gyerekeitek.
2010. aug. 15. 15:56
 6/39 anonim ***** válasza:
91%

Hát egyrészt a sok unatkozó pedofil vágyait elégíti ki...

Másrészt viszont bemutatja az eltorzult, liberális társadalom "elitjét" (negatív értelemben). Legalább is erről kéne szólnia. Az más kérdés, hogy inkább az első variáció az erősebb szempont...

2010. aug. 15. 15:57
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mint a puruttya... Borzadály mennyi idióta csaj van a tizenévesek között.Mi van ezekkel?!
2010. aug. 15. 15:57
 8/39 anonim válasza:
88%
teljességgel egyetértenék ha ezeket a képeket amik ezen az oldalon szerepelnek , az oldal tulajdonosai készítették volna a fiatal lányokról , de nem =) ha belegondolsz akár meg is érdemlik
2010. aug. 15. 15:58
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

Ezen a képeken nem élvezkednek, hanem megakarnak mutatni valamit!!

Azt, hogy 12-15 évesen a lányok mire képesek, mennyit mutatnak magukból. A napiszar lényege is társadalmi fricska, a pedomaci csak a kicsi csajokra fókuszál. És az ijesztő, hogy ezeket a képeket maguk a lányok teszik az internetre.

2010. aug. 15. 15:59
 10/39 anonim ***** válasza:
84%

hogy mindenki lássa h milyen eltorzult, undorító, elkorcsosult, exhibicionista 14 éves lányok vannak ma magyarországon. ne is csodálkozzanak ha elkapják és berángatják őket a bokorba egy sötét éjjelen amikor seggrészegen mennek haza a diszkóból 14 évesen és kivan mindenük. én sem vagyok prűd, de az azért túlzás h közösségi oldalakra kihívó képeket töltögetnek fel magukról.

szerintem meg egyenesen hasznos az oldal, itt csoportosítják ezeket a lányokat, ezeket a képeket amúgy is meg lehet találni ha nem itt, akkor a myvipen iwiwen facebookon stb.

és még szerintem hasznos is, ha a szülők felnéznek rá és meglátják a lányukat ott akkor látják h a lányuk miket csinál a hátuk mögött és remélhetőleg elcsattan pár nevelő célzatú tasli.

2010. aug. 15. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!