Mi lényege van a pedomaci.hu oldalnak?
Ennyire nem lehet eltorzult,undorító társadalmunk, hogy ez az oldal létrejött. Egyre több a pedofil..
Undorítónak tartom azt az oldalt, nem is értem, hogy miért létezik ilyen oldal...
Nem reklámozni akarom, de engem felháborít az az oldal.És nem vagyok prűd se. Még csak 18 vagyok , de ahogy látom egyre jobban kezd elkorcsosodni a társadalmunk. Borzalmas!
( Azért írtam ide a kérdésemet, mert ebbe a témakörbe még aránylag normális emberek szoktak irogatni! )
nem pedofil, csak mutatja, hogy mennyi k*rva van...
most komolyan? 13 éves... barbiznia kéne még! meg is érdemli az ilyen, hogy kikerül!
kb annyi mint a lepattintott sunák gyűjteményének
19/F
Hát egyrészt a sok unatkozó pedofil vágyait elégíti ki...
Másrészt viszont bemutatja az eltorzult, liberális társadalom "elitjét" (negatív értelemben). Legalább is erről kéne szólnia. Az más kérdés, hogy inkább az első variáció az erősebb szempont...
Ezen a képeken nem élvezkednek, hanem megakarnak mutatni valamit!!
Azt, hogy 12-15 évesen a lányok mire képesek, mennyit mutatnak magukból. A napiszar lényege is társadalmi fricska, a pedomaci csak a kicsi csajokra fókuszál. És az ijesztő, hogy ezeket a képeket maguk a lányok teszik az internetre.
hogy mindenki lássa h milyen eltorzult, undorító, elkorcsosult, exhibicionista 14 éves lányok vannak ma magyarországon. ne is csodálkozzanak ha elkapják és berángatják őket a bokorba egy sötét éjjelen amikor seggrészegen mennek haza a diszkóból 14 évesen és kivan mindenük. én sem vagyok prűd, de az azért túlzás h közösségi oldalakra kihívó képeket töltögetnek fel magukról.
szerintem meg egyenesen hasznos az oldal, itt csoportosítják ezeket a lányokat, ezeket a képeket amúgy is meg lehet találni ha nem itt, akkor a myvipen iwiwen facebookon stb.
és még szerintem hasznos is, ha a szülők felnéznek rá és meglátják a lányukat ott akkor látják h a lányuk miket csinál a hátuk mögött és remélhetőleg elcsattan pár nevelő célzatú tasli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!