Mi lényege van a pedomaci.hu oldalnak?
Ennyire nem lehet eltorzult,undorító társadalmunk, hogy ez az oldal létrejött. Egyre több a pedofil..
Undorítónak tartom azt az oldalt, nem is értem, hogy miért létezik ilyen oldal...
Nem reklámozni akarom, de engem felháborít az az oldal.És nem vagyok prűd se. Még csak 18 vagyok , de ahogy látom egyre jobban kezd elkorcsosodni a társadalmunk. Borzalmas!
( Azért írtam ide a kérdésemet, mert ebbe a témakörbe még aránylag normális emberek szoktak irogatni! )
Előszőrt azt hittem, hogy ez egy pedo oldal, és csak olyanok látogatják akik pedofilok...-mondjuk szerintem van ebben is igazság...
De remélem a szülők rájönnek, hogy milyen képeket raknak fel a közösségi oldalakra! Szomorú így látni, hogy az egész magyar társadalom ennyire elkorcsosul!
És SEMMIT nem tesznek ellene ez még inkább felháborító!
Nemcsak 13 évesen, de még 14-15 évesen sem csináltunk hasonlót! UGyan már nem barbiztunk, inkább elmentünk egyet sétálni , vagy kirándulni..beszélgettünk,zenét hallgattunk.Filmet néztünk... Ennyire nem lettünk már ennyi évesen elk.rvulva. És még csak 18vagyok szóval nem volt ez olyan régen. Nekem eszembe se jutott, meg a többi bnőimnek, hogy meztelen képeket rakjunk fel.
Remélem az összes tinirib.ancnak a szülei rátalálnak ezekre a képekre! Rájuk férne egy jó kis nevelés!
Ilyenkor imádom az unokahúgomat. :D 11 éves lesz, de még javában rajzolgat és ország-városozik velem. :D És cseszik az iwiw-re meg a Facebook-ra... :)
Komolyan, ennyire barom világot nem élhetünk. És mééégis, paaafff.
21/L
Akik oda felkerülnek, meg is érdemlik.
Értelemszerűen, ha nem lenne miért, akkor nem jött volna létre az oldal.
Szia!
Egyszerűen lesokkolt az oldal, hogy jesszus milyen emberek vannak. Pedig kilépek az utcára és látom de így egy helyen...borzalmas!!??
Én is ilyen koromban még játszottam, kirándultam, zenét hallgattunk, max fiúkról beszéltünk de nem készítettünk ilyen képeket. Na meg persze most sem jutna eszemben.
Én csak azt nem értem, hogy milyen szülei vannak az ilyen lányoknak. Milyen szülő lehet az olyan aki ezt nem veszi észre? Ennyire nincs ideje vagy nem érdekli?
Jesszus és én akarok tanító néni lenni:(
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!