Ha nyernél a lottón, mennyit adnál a szüleidnek, testvéreidnek?
1. Ha 100 milliót nyernél
2. Ha 1 milliárdot
3. Ha 30 milliárdot
(Ha van saját családod, gyerekeid)
Anyám önkormányzati lakását megvenném, mert jó helyen van, befektetésnek is jó. Testvéreimnek nem adnék, mert több is van, de vagy nem szorulnak rá, vagy nem tartjuk a kapcsolatot.
Nagyapámnak adnék házi gondozót, ez most sajnos aktuális.
Így nekünk maradna kb. 60 millió.
Ha többet nyernénk is így járnék el, de 30 milliárddal már nem tudom mit kezdenék, annyi pénzhez kérnék segítséget.
Sokat gondolkodtam ezen mar.
100 milla eleg keves es mivel egyedul nevelem a gyerekeim akkor inkabb rajuk koltenem. Vagyis 1-1 kislakas nekik. A maradekot pedig a hazra koltenem.
1milliard
Anyamnak adnek. Bar valszeg nem kellene neki. Az ocsemnek nem. A nagyobbik hugom lapna egy lakast. A kisebbik semmit. Viszont az o magyfianak vennek egy kisgarzont. Termeszetesen csak azutan h a sajat dolgainkat rendbetettem (lakas a gyerekeimnek a haz komplet rendetetele kertell mindennel)
30 milliarnal detto
1. Van egy szívbeteg kisfiú, 2,5 éves szivtranszplantaciora vár így nekik 10 milliót adnék hogy meglegyen minden ami kellhet a labadozashoz (elég sok minden kell sajnos) további 10 millió a családnak (1 tesóm 1 anyum van) +adomány a többit befektetnem.
2. Ugyanúgy 10 millió a babának, 10 millió szülőknek, adományozás, többi befektetés,kis nyaralás stb.
3. Ez rengeteg, felsem fognam szerintem, de ugyanaz mint a többinel csak akkor már többet adnék mindenkinek és persze tartalekolnek is, de mindenképpen vennék ingatlanokat amiket kiadnek, akár itthon, akár külföldön.
Aztán a többibol tudnék gazdálkodni :)
1. Ha 100 millat nyernek, akkor abbol csak a tesomnak tudnek adni. Kb 30 milliot adnek osszesen.
2. Ha 1 milliardot nyernek, akkor 300 milliot adnek a tesomnak.
3. Ha 30 milliardot nyernek, akkor 10 milliardot adnek a tesomnak.
Nem a pénzt adnám oda, hanem megvennék nekik mindent, amire vágynak és kitelik. Nem azért, mert elherdálnák a pénzt szimplán jól esne megajándékozni őket.
Plusz, ha valaha nyernék a felét a páromnak adnám mindegy mekkora összeg. Kb a nyeremény negyedét hagynám magamnak, de abból is adakoznék és befektetnék.
100 millió:
Szülőknek 10, de úgyse fogadnák el
Testvéremnek is 10,lakásvásárlásba adnám bele.
El is jótékonykodnék egy pár milliót, néhányat ráköltenék a házunkra, maradékból vidéki egyetemvárosban vennék két lakást kiadásra.
1 és 30 milliárdnál annyit adnék, amennyit kérnek. Maradékból megvalósítanám pár álmomat, a többit (ebben azért kérnék segítséget) befektetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!