Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az orvosoknak általában orvos...

Az orvosoknak általában orvos a feleségük vagy inkább más szakmában dolgozó nőt vesznek el?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy aki általános orvosi egyetemre jár/ járt, hol talált magának párt, illetve mit néznek megy egy nőben?

(Tudom, hogy ez személyiségtől is függ és, hogy ők is ugyanúgy emberek, a kérdésem csak kíváncsiság)

2021. jan. 23. 15:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én orvostanhallgató vagyok, a barátommal évfolyamtársak voltunk, de az ismeretségi körünkben van mindenféle pár. Van olyan orvostanhallgató lány, akinek sportoló a barátja, de olyan is, akinek a párja tovább sem tanult, kétkezi munkával foglalkozik. Van, akinek katona a barátja. Vannak olyan férfi orvosok, akiknek nővér, asszisztens, műtősnő a párja/felesége. Van olyan fiú csoporttársam, aki barátnője szintén nem tanult tovább. Vannak, akik más szakokról ismerkedtek meg a párjukkal (vidéki egyetemi városban nem nehéz, amikor van rendes élet, nem csak covid és online minden). Az oktatók között is sokan vannak olyan párok, ahol mindketten tanítanak/kutatnak (szóval nem praktizálnak), vagy az egyik fél kórházban praktizál, a másik pedig tanít/kutat.
2021. jan. 24. 11:17
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is orvostanhallgató vagyok, a párom pedig gépészmérnök. Tinderen jöttünk össze😀sok orvosis volt fent.
2021. jan. 25. 07:12
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Én orvos vagyok, a férjem most menedzser, igazából nagyon sokrétű, szívvel-lélekkel, zenész, de volt már ingatlaneladó, síoktató, pénzügyi tanácsadó (egy személyben). Mi egy kirándulási, egy tancparti közben ismerkedtünk meg, amikor felkert táncolni.

Az orvos ismerőseim közül csak egynek van orvos férje, ok meg egyetem alatt, nyári gyakorlaton a kórházban ismerkedtek meg. A többi ferje/felesége az élet különböző területén dolgozik - bolti eladó saját vállalkozásban, színész, pszichológus, mérnök.

2021. jan. 25. 13:08
 24/24 anonim ***** válasza:
66%

Orvos férfi vagyok, jelenleg nincs párom, de egy biztos orvos nőt NEM vennék el. Az idősebb generáció még egész normális, de a mostani, extrémen egoista, karrierista, elkényeztetett hercegnők tömege egy-két ritka kivételtől eltekintve. Ha arra gondolok, hogy fiatal orvosnő, kapásból a flegma felsőbbrendű pofák jutnak eszembe.

Számomra az ideális egyébként mérnök, biológus, kertészmérnök stb. természetszerető, aranyos, kedves szerethető lány, akinek befér az arca az ajtón. A kolléganőké nem fér be.

2021. jan. 25. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!