Az orvosoknak általában orvos a feleségük vagy inkább más szakmában dolgozó nőt vesznek el?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy aki általános orvosi egyetemre jár/ járt, hol talált magának párt, illetve mit néznek megy egy nőben?
(Tudom, hogy ez személyiségtől is függ és, hogy ők is ugyanúgy emberek, a kérdésem csak kíváncsiság)
2021. jan. 23. 15:39
11/24 anonim válasza:
Nagyon sok orvos ismerősöm van és egyiknek sem orvos a párja.
12/24 anonim válasza:
11-es: én is így látom. a 60-80-as években házasodott doki faszik felesége sok esetben egy "lefelé tapos, fölfelé teker" típusú ostoba némber. Cici-ruci-egyébci hetente karbantartva, egyébként meg fő életcél isteníteni a dokipapót. :D
13/24 anonim válasza:
Két orvost ismerek, aki a páciensét vette el. Az egyik sebész, a másik patológus.
14/24 anonim válasza:
13 - de ugye a kedves menyasszony nem élettel összeegyeztethetetlen betegséggel küzdött?!
15/24 anonim válasza:
A férjem orvos, én tanárnő vagyok. Egy amatőr színjátszó csoportban ismerkedtünk meg, de nekem akkor volt barátom. Amikor szakítottam, egyből lecsapott rám, pedig nem is sejtettem, hogy tetszem neki.
Elmondása szerint a külsőm mellett az tetszett meg neki, hogy nem vagyok amolyan “elveszett lélek” , önállónak és magabiztosnak látott és nagydumásnak, és tetszett neki, hogy bármilyen témához hozzá tudok szólni.
Bár szerintem ezek nem olyan dolgok amik csak orvosoknak fontosak.
16/24 anonim válasza:
Nem a szakmába szeret bele hanem az emberbe. Vagy ha fordítva, akkor ott baj van
17/24 anonim válasza:
Most hirtelen egy orvos ismerősöm jut eszembe, akinek a felesége egy kis pékség üzletvezetője. Már akkor együtt voltak, amikor a férfi még az egyetemre járt. Közel 40 éve házasok.
18/24 anonim válasza:
Nálunk a rokonságban 3 orvos van. Egyikük orvosnőt vett feleségül (még az egyetemen jöttek össze). Másikuk is, bár ő már befutott orvos volt, ő egy rezidens csajt vett el. A harmadik doki pedig óvónőt vett feleségül.
19/24 anonim válasza:
Nagyon izgalmasak számomra a hozzászólások. Ez akár szociológiai vizsgálat tárgya is lehetne: "Hogyan, milyen preferenciák mentén házasodtak a dokik 1960 és 2010 közt?" - szerintem, ha valaki bevállalná ezt diploma /phd munkának, nagyot kaszálna rajta.
20/24 anonim válasza:
Férjem belgyógyász, én pedig óvónő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!