Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ezt tenni velem?...

Miért kell ezt tenni velem? Én miért vagyok kihagyva a család tagjai közül?

Figyelt kérdés

Anyám a hátam mögött kitalálta, hogy jöjjenek át vendégségbe 4 (NÉGY) napra a nővérem gyerekei (unokahúgaim) 4-en vannak, 2-től 8 éves korig.

Ezt mind a hátam mögött, úgy, hogy kettesben élek itthon anyámmal.

Hajnal óta minden egyes gyerek zörög valamivel, ordítanak. Az egyik fújja a furuját egy monoton hangon, a másik veri a zongorát, a harmadik dobol a lábosokon. A negyedik nem tudok mit csinál.

Én meg tanulnék, de a fejhallgató alatt is max hangerőn sem tudom hallgatni a tanárt. Ki is léptem, mondta a tanár, hogy ez borzalmas, inkább ne beszéljek, mert katasztrófa a háttérzaj.

MEGŐRÜLÖK!!!!! Fáj a fejem, ordítani tudnék, az összeset kizavarnám a p*csába. két napja megy ez, ez a harmadik. Egész álló nap verik fakanállal az edényeket, mert bolondok, ököllel veri a zongorát, mert bolond. Süketek ezek? Hogy élvezik ezt? Szóltam anyámnak. Szépen megkértem, hogy változtasson ezen, mert ez így nem oké. Le se szarta. Szépen emgkértem a gyerekeket, hogy rajzoljanak, vagy bármit csak valami normálisat.

HÁT A GONDOLATAIMAT SEM HALLOM!!! A negyedik meg baz+ most állt neki pattogtatni egy labdát az ajtóm előtt.

Hogy volt képe anyámnak a hátam mögött ezt tenni? Én nem vagyok a család tagja? Legközelebb majd áthívom 10 haveromat bulizni és ő NEM szólhat vele. Zavarja? Ki nem szarja le? Dolgozna? Ki nem szarja le?

Miért csinálja ezt velem? Ha előre szólt volna akkor átmentem volna egyik barátomhoz, ott emberi körülmények vannak. Vagy ha előre szólt volna megmondom melyik napok jók nekem. amikor nincsenek óráim.

ÓRÁIM VANNAK, MÉGIS MI A FAASZT CSINÁLJAK??? NEM BÍROM!

2021. jan. 22. 11:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
27%

Na, nem jól értelmeztem.

Hát ez az, hogy nem kell engedélyt kerni. Te döntöd el. A kérdező varja el, hogy az anyja engedélyt kérjen.

2021. jan. 22. 15:52
 32/34 anonim ***** válasza:
23%

27-es vagyok, én azt gondoltam a végére hogy nagyjából egyetértünk 28-cal, mert ő sem veszi semmibe a gyereket, hiszen olyan körülményeket teremtett ahol viszonylag függetlenül el együtt a gyerekével,de azt nem értem miért van ez az erős beakadas ekorul a "nehogyma engedélyt kelljen kérnem" meg az "én házam" dolog körül.

A kérdésben szereplő érettségiző kis felnőtt pedig nem mamahotelezik, hanem meg a tanulmányait végzi. De szerintem nem kell aggódni a negygyerekes novereert annyira.

2021. jan. 22. 16:54
 33/34 anonim ***** válasza:
75%
Mit keres a 8éves a nagymamánál? Miért nincs iskolában? Vagy nincs online óráit stb .
2021. jan. 22. 17:00
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

32!

Mert a kérdező serelmezi, hogy tőle nem kert engedélyt az anyja. A mamahotel pedig Goldmundnak szóló példa volt.

2021. jan. 22. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!