Miért kell ezt tenni velem? Én miért vagyok kihagyva a család tagjai közül?
Anyám a hátam mögött kitalálta, hogy jöjjenek át vendégségbe 4 (NÉGY) napra a nővérem gyerekei (unokahúgaim) 4-en vannak, 2-től 8 éves korig.
Ezt mind a hátam mögött, úgy, hogy kettesben élek itthon anyámmal.
Hajnal óta minden egyes gyerek zörög valamivel, ordítanak. Az egyik fújja a furuját egy monoton hangon, a másik veri a zongorát, a harmadik dobol a lábosokon. A negyedik nem tudok mit csinál.
Én meg tanulnék, de a fejhallgató alatt is max hangerőn sem tudom hallgatni a tanárt. Ki is léptem, mondta a tanár, hogy ez borzalmas, inkább ne beszéljek, mert katasztrófa a háttérzaj.
MEGŐRÜLÖK!!!!! Fáj a fejem, ordítani tudnék, az összeset kizavarnám a p*csába. két napja megy ez, ez a harmadik. Egész álló nap verik fakanállal az edényeket, mert bolondok, ököllel veri a zongorát, mert bolond. Süketek ezek? Hogy élvezik ezt? Szóltam anyámnak. Szépen megkértem, hogy változtasson ezen, mert ez így nem oké. Le se szarta. Szépen emgkértem a gyerekeket, hogy rajzoljanak, vagy bármit csak valami normálisat.
HÁT A GONDOLATAIMAT SEM HALLOM!!! A negyedik meg baz+ most állt neki pattogtatni egy labdát az ajtóm előtt.
Hogy volt képe anyámnak a hátam mögött ezt tenni? Én nem vagyok a család tagja? Legközelebb majd áthívom 10 haveromat bulizni és ő NEM szólhat vele. Zavarja? Ki nem szarja le? Dolgozna? Ki nem szarja le?
Miért csinálja ezt velem? Ha előre szólt volna akkor átmentem volna egyik barátomhoz, ott emberi körülmények vannak. Vagy ha előre szólt volna megmondom melyik napok jók nekem. amikor nincsenek óráim.
ÓRÁIM VANNAK, MÉGIS MI A FAASZT CSINÁLJAK??? NEM BÍROM!
20-as szerintem nem "tultolja a mesét" hanem az elmúlt 3 napban elege lett, és kiakadt.
Én úgy szemlelem hogy az én hazám az én házam és a gyerekeime, de én el tudom fogadni, hogy te más szemléletet alakitasz ki a saját családodban, de én nem találom szeretetteljesnek.
Mert tini vagy.
A gyerekeket meg mindenki imááádja,mert olyaaan cukiiik.
Pfú, én 32 évesen nem viselném el rokon kölykök üvöltését (bár én az öcséimet is simán kiosztottam anno, hogy vagy bekssolnak, vagy leáramtalanítom a házat, aztán nincs Forma-1 meg sorozat)
Nincsenek is már órák, már mindenhol vizsgaidőszak vége van.
Jó kis kamu
21!
Mit nem találsz szeretetteljesnek? Hogy nem kérek eng3dlyet a gyerekemtől?????
24 "az én hazamba azt hívok akit akarok akkor amikor akarok."
Én, én, én.
Ez nekem nem tűnt túl szeretetteljesnek. 21
25!
Nem? Hát kinek kellene eldöntenie, hogy az én házamba hivhatok e vendéget?????
Már írtam hogy szerintem a közös családi igényeknek megfelelően.
Ha egy kastélyban élsz, ahol van külön szárny és személyzet a vendegfogadasra, ahol senkinek nem lehet kifogása, akkor elnézést.
De én nem döntenem el, hogy vendégeket hívok több napra, ha a gyerekem nem tud tanulni, vagy a férjem nem tud dolgozni, azért mert "én vagyok a ház ura".
De nyugodj meg, én pont olyan családból jövök, ahol ment ez az "amíg erről az asztalról eszel, azt csinálod amit mi mondunk". Ha az volt a céljuk hogy minél hamarabb lekopjak az asztaluktol, azt elérték, de az én asztalomnal a gyerekeim is számítanak, és ez a szeretet aztán remélem vissza is tükröződik majd később is.
28-as, kit érdekel, hogy te többszintes házban laksz????
A kérdezőt egyedülálló anyja nevelte föl a testvérével együtt. Biztosra veszem, hogy ők nem többszintes házban laknak. És ezért annál inkább tekintettel kellene lennie rá az anyjának.
Ez az "engedélyét kérem" nekem ellenszenves, sőt undorító fogalmazás. Egy normális családban senki nem kér engedélyt, de mindenki tekintettel van a másikra. És megbeszéli, egyezteti azokat a dolgokat, amik a másikat is érinthetik.
Engedélyt a munkahelyen kérek a főnökömtől, hogy ezt vagy azt megtehetem-e.
De itt a gyakorin sokan olyan torz érzelmű családokban élnek, hogy már semmin sem csodálkozom. "Jogom van hozzá" "nem kérek engedélyt" - csak sajnálni tudom az ilyenek családtagjait.
Goldmund!
A kastelyozos hozzászólónak írtam, nem neked.
Amúgy meg neked van két gyereked. Józsikától engedélyt kérsz, hogy Katika játszhat e hangosan? Vagy amikor Józsika még mamahotelezik, Katika meg rég külön él, Józsika döntő majd el, hogy Katika gyerekek mehetnek e hozzátok? Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!