Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ezt tenni velem?...

Miért kell ezt tenni velem? Én miért vagyok kihagyva a család tagjai közül?

Figyelt kérdés

Anyám a hátam mögött kitalálta, hogy jöjjenek át vendégségbe 4 (NÉGY) napra a nővérem gyerekei (unokahúgaim) 4-en vannak, 2-től 8 éves korig.

Ezt mind a hátam mögött, úgy, hogy kettesben élek itthon anyámmal.

Hajnal óta minden egyes gyerek zörög valamivel, ordítanak. Az egyik fújja a furuját egy monoton hangon, a másik veri a zongorát, a harmadik dobol a lábosokon. A negyedik nem tudok mit csinál.

Én meg tanulnék, de a fejhallgató alatt is max hangerőn sem tudom hallgatni a tanárt. Ki is léptem, mondta a tanár, hogy ez borzalmas, inkább ne beszéljek, mert katasztrófa a háttérzaj.

MEGŐRÜLÖK!!!!! Fáj a fejem, ordítani tudnék, az összeset kizavarnám a p*csába. két napja megy ez, ez a harmadik. Egész álló nap verik fakanállal az edényeket, mert bolondok, ököllel veri a zongorát, mert bolond. Süketek ezek? Hogy élvezik ezt? Szóltam anyámnak. Szépen megkértem, hogy változtasson ezen, mert ez így nem oké. Le se szarta. Szépen emgkértem a gyerekeket, hogy rajzoljanak, vagy bármit csak valami normálisat.

HÁT A GONDOLATAIMAT SEM HALLOM!!! A negyedik meg baz+ most állt neki pattogtatni egy labdát az ajtóm előtt.

Hogy volt képe anyámnak a hátam mögött ezt tenni? Én nem vagyok a család tagja? Legközelebb majd áthívom 10 haveromat bulizni és ő NEM szólhat vele. Zavarja? Ki nem szarja le? Dolgozna? Ki nem szarja le?

Miért csinálja ezt velem? Ha előre szólt volna akkor átmentem volna egyik barátomhoz, ott emberi körülmények vannak. Vagy ha előre szólt volna megmondom melyik napok jók nekem. amikor nincsenek óráim.

ÓRÁIM VANNAK, MÉGIS MI A FAASZT CSINÁLJAK??? NEM BÍROM!

2021. jan. 22. 11:53
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
73%

A gyerekekért mindenki odavan, a tinikre mindenki szarik rá ez van, sajnálom.

A helyedben én átmennek ahhoz a haverhoz. Megértem, hogy dulsz-fulsz, de ott úgyse lesz rád tekintettel senki, szóval csak így tehetsz jót magadnak.

Amúgy miért nem anyád megy át az unokakhoz?

2021. jan. 22. 12:13
 2/34 A kérdező kommentje:

Mit tudom én, hogy miért. Nem tudok átmenni, meg már nem is megyek át, mert péntek van. Előre kell szólni. Épp ezért mondtam, hogy ha talán emberszámba venne, hogy nekem mi a jó akkor elmentem volna itthonról.

Ezt amúgy most hozzá is vágtam pár perce, de még ő volt felháborodva, hogy a családdal kell lennem.

Hiába mondtam, hogy talán szólni kellett volna erről, mert neki sem esne jól, ha pár haverommal itt szétcsapnánk a házat.

Annyira tini nem vagyok már, egy hónap és 18 leszek. Mindjárt érettségi, így mégrosszabb az egész.

Ahogy valahogy befejeztem a tanulást elmegyek itthonról kikapcsolt telefonnal. Nem tudok mást csinálni. Most is kijöttem boltba.

2021. jan. 22. 12:17
 3/34 anonim ***** válasza:
70%
Ehhez nem sok mindent lehet szólni,mert az anyud egoizmusa alaposan müködik.
2021. jan. 22. 12:21
 4/34 anonim ***** válasza:
74%

Tudom, ez egy nehéz időszak, ráadásul ebben a korban nem igazán van affinitasa az embernek meg a rokon gyerekekhez se, sőt ...

Sajnos most meg azt sem tudom javasolni, hogy konyvtarazz, vagy valami, mert minden zárva van. Szóval kitartás..

1-es

2021. jan. 22. 12:23
 5/34 anonim ***** válasza:
66%
Nem az az egoizmus, hogy odaengedi az unokáit, hanem hogy annyit válaszol a gyerekének, hogy a "családdal kell lenni". Ez csak az anya vágyait tükrözi, nincs tekintettel a gyereke igényeire. Most délelőtt gyönyörű idő volt, én végig kint voltam a gyerekekkel, ezt megtehette volna kérdező anyja is.
2021. jan. 22. 12:29
 6/34 anonim ***** válasza:
56%
#5 te örülnél neki, ha valaki(k) bejelentés nélkül elmennének hozzád napokra, és nem tudnál koncentrálni, mert egész nap 200dB-es zaj van mindenhol a házban?
2021. jan. 22. 12:29
 7/34 anonim ***** válasza:
41%
7, az éremnek mindig két oldala van, pluszd oszd el kettővel a rinyát. Máris más a leányzó fekvése. Mi ápoljuk anyóst, mert beteg, nálunk lakik, nekem otthon van az irodám. ÉS eszembe nem jutna, hogy az engedélyemhez köttessem vele, hogy az unokák, dédunokák jöjjenek (pedig a lakás a miénk).
2021. jan. 22. 12:31
 8/34 A kérdező kommentje:

5-ös. A családban élőktől engedélyt kell kérnie. Jelen esetben tőlem.

Mint írtam, ennyi erővel nekem hogyhogy van képe megszabni, hogy mikor kiket hívhatok át? Ez nem így működik. Elhiszem, hogy nálatok igen, de tudod a normális emberek kommunikálnak egymással, megbeszélik, ha szeretnének valamit.

2021. jan. 22. 12:34
 9/34 anonim ***** válasza:
82%

Hát azért lehet olyan helyzet, 8-as.

Nálunk is homeofficeba van a férjem és ha olyan meetingje van akkor előre megbeszéljük hogy mikor menjünk el kicsit itthonról, mert zavaró ha épp akkor veri horogve földhöz magát a gyerek (igen, abba a korba van)

A kérdező esetében sem a gyerekek ottlete ami zavarta, hanem hogy vele nem egyeztettek előre, illetve nincsenek rá tekintettel.

Én is mérges és szomorú vagyok ha ennyire figyelmen kívül hagyják az igenyeimet.

2021. jan. 22. 12:36
 10/34 anonim ***** válasza:
75%
#9 sajnos amíg te vagy a gyerek addig az van amit az ősök akarnak...
2021. jan. 22. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!