Miért kell ezt tenni velem? Én miért vagyok kihagyva a család tagjai közül?
Anyám a hátam mögött kitalálta, hogy jöjjenek át vendégségbe 4 (NÉGY) napra a nővérem gyerekei (unokahúgaim) 4-en vannak, 2-től 8 éves korig.
Ezt mind a hátam mögött, úgy, hogy kettesben élek itthon anyámmal.
Hajnal óta minden egyes gyerek zörög valamivel, ordítanak. Az egyik fújja a furuját egy monoton hangon, a másik veri a zongorát, a harmadik dobol a lábosokon. A negyedik nem tudok mit csinál.
Én meg tanulnék, de a fejhallgató alatt is max hangerőn sem tudom hallgatni a tanárt. Ki is léptem, mondta a tanár, hogy ez borzalmas, inkább ne beszéljek, mert katasztrófa a háttérzaj.
MEGŐRÜLÖK!!!!! Fáj a fejem, ordítani tudnék, az összeset kizavarnám a p*csába. két napja megy ez, ez a harmadik. Egész álló nap verik fakanállal az edényeket, mert bolondok, ököllel veri a zongorát, mert bolond. Süketek ezek? Hogy élvezik ezt? Szóltam anyámnak. Szépen megkértem, hogy változtasson ezen, mert ez így nem oké. Le se szarta. Szépen emgkértem a gyerekeket, hogy rajzoljanak, vagy bármit csak valami normálisat.
HÁT A GONDOLATAIMAT SEM HALLOM!!! A negyedik meg baz+ most állt neki pattogtatni egy labdát az ajtóm előtt.
Hogy volt képe anyámnak a hátam mögött ezt tenni? Én nem vagyok a család tagja? Legközelebb majd áthívom 10 haveromat bulizni és ő NEM szólhat vele. Zavarja? Ki nem szarja le? Dolgozna? Ki nem szarja le?
Miért csinálja ezt velem? Ha előre szólt volna akkor átmentem volna egyik barátomhoz, ott emberi körülmények vannak. Vagy ha előre szólt volna megmondom melyik napok jók nekem. amikor nincsenek óráim.
ÓRÁIM VANNAK, MÉGIS MI A FAASZT CSINÁLJAK??? NEM BÍROM!
10: igen értelmes emberek így csinálják. Egy normális családban apuci szól, hogy gyerekek, apának fontos értekezlete lesz, legyetek halkak jó?
Egy nem normális családban ez így történik: Sári, itt vannak a Fanniék, te itthon maradsz, tanulsz és hallgatod amíg el nem mennek, én nem fogok rájuk szólni. Mert nem mondhatod meg, hogy neked nem jó.
Ha előre szólt volna istenem :( Lebeszéltem volna haverékkal, hogy Ott maradok, akkor ott leszek, ott mindenki szeret mindenkit. Otthon anyám hallgathatja ahogy ferik a fazékot ameddig akarja és meg csendben nyugalomban vagyok a barátomnál.
De nem, mert őnagysága nem hajlandó emberszámba venni engem. Az érzéseimről nem is beszélve.
Kérdező, most talán jobban megérted, miért lépett le apukád az anyukád mellől. :-) (Ha netán anyukád megözvegyült, akkor bocs az iróniáért.)
Amúgy a 8 évesnek nincs iskola? És óvodából is ilyen lazán hiányozni lehet?
"A családban élőktől engedélyt kell kérnie. Jelen esetben tőlem."
Faxt. Vagy a tiéd a lakás?
Arra a mintára gondolok, hogy a szeretetben vállalt gyerekeid igényeit figyelembe véve döntesz a család életét befolyásoló kérdésekben a kisgyerekkort követően is, nem pedig átváltasz az "amíg én adom a szádba a kenyeret addig az lesz amit én akarok" proli stílusra a gyerek nagyobb korára, mikor már nem olyan cukik.
A vázolt szituban sem az a baj, hogy meghívta az unokákat, hanem hogy nem tud tanulni tőlük a lánya, és erre senki nincs tekintettel.
De komolyan a gyerekvállalás kategóriában mindig megy az aggódás hogy vajon kötődni fog e megfelelően a gyerek ha a saját agyaba rakjuk fel évesen, de egy tini/kisfelnott gyereknél képes mindenki átváltani erre a stílusra? Ilyenkor hova lesz a "gyereket nem csak 18 éves koráig vállalsz" mentalitás?
Tudom hogy nagyon nehéz szeretni ezt a korosztályt, de ilyenkor is a gyereke marad.
18, 19!
A kérdező egyértelműen tultolja a mesét, de ne zavarjon.
Ettől függetlenül továbbra is az én házamba azt hívok, akit akarok, akkor, amikor akarok. A gyerekemtől nem kell engedélyt kérnem, max közlöm vele, hogy XY jön, azt is csak akkor, ha az őt érinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!