Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha másokhoz...

Mit csináljak ha másokhoz képest le vagyok maradva az életben?

Figyelt kérdés
Szétnézek az ismerőseim között már szinte mindenkit vagy eljegyeztek, vagy megházasodtak, vagy már gyerekeik is vannak. Én meg itt vagyok 28 évesen, de mivel a barátommal nem hosszú ideje vagyok együtt, így mostanában nem esélyes semmi sem, ráadásul most még munkám sincs. 28 évesen még mindig csak várhatok mindenre, ami másnak már régóta megvan.
2021. jan. 16. 11:34
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne azzal foglalkozz, mások hol tartanak! Lehet, neked teljesen más van megírva, mint nekik. És sosem tudhatod, mit hoz az élet!
2021. jan. 21. 12:20
 32/32 anonim ***** válasza:
Érdekes, az én barátnőm is 28, én 24 vagyok, de pont hogy nem akarja sürgetni az esküvőt, sőt még az össze költözést sem.
2021. jan. 28. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!