Mit csináljak ha másokhoz képest le vagyok maradva az életben?
Én lassan 21 leszek, egy érettségim van, most járkálok ide-oda állásinterjúra, az utóbbi 18 hónapból dolgoztam kb 10-et, mert keresgélem a megfelelő munkákat.. épp azon gondolkodtam, hogy mi lett volna ha egy normális helyen megállok, még az elején, akkor mennyi pénzem lehetne már :D
Ezzel arra akarok kilyukadni, ha nyafogsz hogy a barátoddal nem régóta vagy együtt, attól nem leszel előrébb. Hogyan gondoltad ezt meggyorsítani? Ha másik barátod lenne még távolabb állnál a családalapítástól (időben)
Szerintem minden úgy történik ahogy lennie kell, fel a fejjel mindenkinek.:)
Mit csinálj? Hát vissza már nem tudsz menni az időben.
Szóval a helyedben megpróbálnak kihozni a helyzetből a maximumot. Keresnek egy jó állást, hogy ne ez legyen az akadálya például a gyerekvallalasnak. Élveznem a párommal a kettesben töltött idot, tartalmassa tennem az életem, hogy ne csak várakozásnak éljem meg.
Én így tettem.
Miért másokhoz hasonlítod magad? Miért nem haladsz a saját tempódban és örülsz annak amid van?
Mi emiatt szakítottunk a párommal, ő is úgy diktálta volna a kapcsolatunk tempóját, amit a kollégáinál, havernál meg a környezetében látott, az nem számított, hogy nagyon nem tart ott a kapcsolatunk, sőt...
Ráadásul úgy, hogy mielőtt járni kezdtünk még ő is úgy gondolta hogy felesleges elsietni, hogy aztán elváltak vagy egyedülálló szülők legyünk. Hát tessék. Most kezdhet mindent előről. Velem még így is előbb ért volna oda ahova akart...😅
Én is itt vagyok egyedül 39 évesen, kevés élettapasztalattal, párkapcsolati tapasztalattal.
Kérdező: nálam jobb helyzetben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!