Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted én fogok telefont...

Szerinted én fogok telefont kapni? Na szóval anyukám mondta hogy hétfőn bemegyünk a másik városba venni ruhát. Meg ma mondta hogy van egy csajszi,16éves és szeretne telefont venni, csak még nincs 18 az anyukája pedig nem tud bemenni vele.

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy add neki 30000ret és nekünk kell meg venni, érintőképernyőset pont amilyet én akarok.Mondta anya úgy kell válaszam mintha magamnak választanám, és hogy nekem kell kiválasztani mert a csajnak mindegy csak érintős legyen.

Na mit gondoltok??

Egyébként tervbe van a telefon vásárlása.

És közeleg a szülinapom is.

2010. aug. 14. 19:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor se éld bele magad, meg mi van, ha te koppansz? A szülők kiszámithatalanok tudnak néha lenni. :S
2010. aug. 14. 20:07
 12/14 A kérdező kommentje:

Nagyon reménykedem hogy én fogom megkapni.

Mert számomra is elég rizikos lenne ha más választana telót.XD

Majd megírom hogy ki kapta végül.

2010. aug. 15. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:
sztem is Te kapod!hu ez izgi,erre kivi vok!
2010. aug. 15. 13:18
 14/14 A kérdező kommentje:

ÉN kaptam meg a telefont!!

Nagyon örülök neki, és ezek szerint jól gondoltuk :)

2010. aug. 16. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!