Milyen típusú házban nőttél fel? Szeretted?
Ilyesmikre gondolok, mint panel/emeletes családi ház/kádár-kocka/társasház/mobilház/új vagy régi építésű, stb
Személyes történetek érdekelnek, milyen lehet különféle épületekben felnőni.
Városszéli kertes házban nőttem fel, aminek hatalmas udvara és beépített tetőtere volt. Nagyon szerettem, mivel nagy a családom így kellett is a nagy hely és így mindenkinek volt saját szobája ahova el tudott vonulni és olyanra formált amilyenre szeretett volna (amennyire a lehetőségek engedték persze).
Mikor kiköltöztem laktam panelban is, azt utáltam, mert még azt is hallottam ha a szomszéd fingott egyet. Állandóan nyúlketrecben éreztem magam, 2 évig laktam csak ott.
Aztán átköltekeztem egy kisebb társasházba, ahol 5 szomszéddal osztozunk egy nagy kerten. Imádok itt lakni, még úgy is hogy a lakás maga kicsi, 1 szobás.
A jövőben is ilyen helyen laknék majd, illetve ha egyszer valahogy összejön egy saját lakra, akkor is ilyen társasházban/sorházban szeretnék lakni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!