Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Családfa kutatásba kezdtünk. A nagymamám meg találta a másod unokatestvérét, de nem hajlandó békülni. 30 éve amikor a nagyapám rákos lett állítólag nem törődtek vele, sőt azt mondták hogy mindenki a saját hibájából betegszik meg, és meg érdemli. A nagymamám azt mondta hogy takarodjatok a kórházból, nem értetek az empátiához. Inkább vedeljetek az való nektek. Így nem tudjuk folytatni a családfa kutatást. Hogy lehet valaki ilyen makacs?

2021. jan. 3. 22:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%
Miért kellett volna a nagyapáddal törődni a nagyanyám második unokatestvéreinek? Vihar a biliben.
2021. jan. 4. 08:04
 12/14 anonim ***** válasza:
98%

A családfakutatás nem arról szól, hogy a felkutatott rokonok attól kedve puszipajtások, hanem hogy megkeresed a öseiteket.

Ahhoz meg semmi köze, hogy olyan emberek, akik eddig nem álltak egymással szóba, mostantól minde régi megbántást elfelejtenek!

Úgy tünik, némi fogalomzavarban eszenvedsz!

2021. jan. 4. 08:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Nekem mondták azt hogy dögöljek meg, és nem haragudtam meg mert igazuk volt, hülyeséget csináltam. Úgyhogy akkor ki az önző b@zd meg? Én nem sértődök meg semmin és nem örjöngök
2021. jan. 4. 17:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Tehát azt mondták hogy dögölj meg, de szerinted ez oké. NEM önzőség ha megsértődsz, mikor megsértenek.. csak az nyel le mindent , akinek komoly önértékelési gondjai vannak. Nem a nagyiddal van probléma, hanem veled.
2021. jan. 4. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!