18
Édesanyám már nem élt, apum meg úgymond szabad kezet adott nekem. Elmentem hát dolgozni, majd albérletbe. Na de majd' 20 évvel ezelőtt könnyebb volt.
22
Édesanyámmal nem tudunk pár óránál többet együtt lenni így elköltöztem
Pozítívum: magam ura vagyok én osztom be a pénzemet senki nem ellenőriz nem vagyok zsarolva és napi szinten verbálisan bántalmazva, leküzdöttem a depressziót.
Negatívum: jó lett volna átélni milyen az egyetemi élet és szerezni egy diplomát
Folyamat pörög az agyam hogy mit csináljak hogy majd többet keressek miből tudok majd segítség nélkül minimál hitellel lakást venni, felrerakni és szimplán élvezni az életet, utazgatni
Ha megvan a lehetőség arra hogy 25-26 éves korig otthon lakjon az ember akkor tegye mondjuk szerintem 27-30 evesen már gaz szülőkkel élni főleg lakásban de kinek mi
19.
Amúgy miért kell lepontozni itt bárki válaszát? Mert nem tetszik, hogy korábban költözött el valaki otthonról, mint te, kedves lepontozó? Mert úgy látom, csak a fiatalabbon elköltözők vannak lepontozva...Szerintem mi nem ítélkezünk rajtad, fordítva miért kell?
Persze,higgyem is el,hogy 13 évesen elköltözött?
Am. a többi választ én felpontoztam,de mind1
17 évesen, a barátommal.
ennek már 5 éve :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!