Míért vált unalmassá a házasságod?
Figyelt kérdés
Hány év után?2010. aug. 13. 08:56
12/16 anonim válasza:
10,25 persze, hogy nem kell azonnal szakítani, de olvasd vissza, amit írtál, az egész arról szól, hogy TE mit csináltál, TE mit tettél, TE mit találtál ki, TE mit éreztél. A párod mindent csak elfogadott, vagy inkább "beletörődött".
Egy kapcsolat viszont 2 emberről kell, hogy szóljon.
13/16 Gargoil válasza:
Írta, hogy másnap írta az sms-t... mi ez, ha nem pozitív visszacsatolás. Én hiszek 10:25 módszereiben... abban, hogy megbeszélnek mindent, és abban, hogy spontán meglepjük a másikat. Ha nincs pozitív visszacsatolás, az is visszacsatolás, szóval ebből már ki lehet találni, ha párodnak tetszik-e amit csinálsz.
14/16 anonim válasza:
Igy van, igaz h 2 ember kell mindenhez, de midnen ember más.És főleg hány olyan van aki unott, és minden jól van neki ahogy van???'!!!! Éppen ezért jó, hogy legalább neki voltak kitalált programjai!!
15/16 anonim válasza:
10.25. vagyok. így van, ha már ő nem hajlandó kitalálni semmit és unja az életet is szinte, akkor kénytelen vagyok én visszarángatni a valóságban, a közös életünkbe. hiszen ez a fontos, nem a tv. én így tudtam feldobni és igenis ezt szereti is bennem, hiszen magától ezt nehéz kitalálnia, ő ilyen és kész. én ezt el is fogadtam ilyennek. és csak próbáltam leírni, hogy mi hogy oldottuk meg a helyzetet. nálunk bevált! :)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi,megpróbálom hasznosítani,remélem bejön!
2010. aug. 13. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!