Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Míért vált unalmassá a házassá...

Míért vált unalmassá a házasságod?

Figyelt kérdés
Hány év után?
2010. aug. 13. 08:56
1 2
 11/16 Gargoil ***** válasza:
25%
Ámen!
2010. aug. 13. 10:29
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

10,25 persze, hogy nem kell azonnal szakítani, de olvasd vissza, amit írtál, az egész arról szól, hogy TE mit csináltál, TE mit tettél, TE mit találtál ki, TE mit éreztél. A párod mindent csak elfogadott, vagy inkább "beletörődött".

Egy kapcsolat viszont 2 emberről kell, hogy szóljon.

2010. aug. 13. 10:34
 13/16 Gargoil ***** válasza:
75%
Írta, hogy másnap írta az sms-t... mi ez, ha nem pozitív visszacsatolás. Én hiszek 10:25 módszereiben... abban, hogy megbeszélnek mindent, és abban, hogy spontán meglepjük a másikat. Ha nincs pozitív visszacsatolás, az is visszacsatolás, szóval ebből már ki lehet találni, ha párodnak tetszik-e amit csinálsz.
2010. aug. 13. 10:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igy van, igaz h 2 ember kell mindenhez, de midnen ember más.És főleg hány olyan van aki unott, és minden jól van neki ahogy van???'!!!! Éppen ezért jó, hogy legalább neki voltak kitalált programjai!!
2010. aug. 13. 10:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
10.25. vagyok. így van, ha már ő nem hajlandó kitalálni semmit és unja az életet is szinte, akkor kénytelen vagyok én visszarángatni a valóságban, a közös életünkbe. hiszen ez a fontos, nem a tv. én így tudtam feldobni és igenis ezt szereti is bennem, hiszen magától ezt nehéz kitalálnia, ő ilyen és kész. én ezt el is fogadtam ilyennek. és csak próbáltam leírni, hogy mi hogy oldottuk meg a helyzetet. nálunk bevált! :)
2010. aug. 13. 10:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi,megpróbálom hasznosítani,remélem bejön!
2010. aug. 13. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!