Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Míért vált unalmassá a házassá...

Míért vált unalmassá a házasságod?

Figyelt kérdés
Hány év után?
2010. aug. 13. 08:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Miután összeházasodtunk megváltozott. Nálunk bejött, hogy a "papír" tönkretesz mindent. A férjem úgy gondolta, hogy mivel a felesége vagyok ez azt jelenti: alárendelt, tulajdon,háziasszony,cseléd, anya stb. Elég komolyan vette, hogy ő a "ház ura" Az én érzéseim, akaratom teljesen elnyomta. Csak az számított, hogy ő mit akart. Elegem lett elhidegültem tőle. Elváltam tőle.
2010. aug. 13. 09:03
 2/16 A kérdező kommentje:
Az elhidegülés még vissza fordítható vagy végleges ?
2010. aug. 13. 09:12
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

nálunk a papírral nem változott semmi, igaz még csak pár hónapos

de néha attól félek, hogy azért fog tönkremenni a dolog, mert túlságosan szabadon engedjük a másikat (itt ne a megcsalásra gondoljatok), mindenki azt csinál, amit akar, akkor, amikor akarja stb.

2010. aug. 13. 09:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem visszaforditható az elhidegülés. Minden hosszú kapcsolatban vannak ilyen kis időszakok, amiket fel kell dolgozni és minden visszaáll majd a jó kerékvágásba!
2010. aug. 13. 09:16
 5/16 A kérdező kommentje:
Két héte elutazott férjem a gyerekkel.Holnap jönnek vissza.Ùgy érzem,hogy a férjem nem hiányzott.
2010. aug. 13. 09:19
 6/16 A kérdező kommentje:
hétre
2010. aug. 13. 09:21
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
Mert unalmas emberek vagyunk. 2 év után.
2010. aug. 13. 09:38
 8/16 Gargoil ***** válasza:
100%

Szerintem kétségbe esni semmiképpen nem kell... azt gondolom, hogy ez egy jel, amit még időben észrevettél. Szerintem gondold át, hogy milyen igényeid vannak, amik nem teljesülnek, és mindenképpen ülj le vele és - természetesen - kulturált formában mondd el neki ezeket.

Nekem volt egy problémám a párommal 3 év után. F vagyok. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy volt annyira intelligens, hogy leült és szépen elmondta nekem azt a legnagyobb aggályát, ami őt nyomasztja. Mivel szépen közölte, ezért nem lettem ideges (egyébként biztos védekező állásba álltam volna :) ) így átértékeltem magamban a dolgot: és mivel fontos nekem és tudtam, hogy vele hosszútávon is tudok gondolkozni, kökemény változásokon mentem át. Megérte!

Azért írtam le a saját sztorimat, hogy lásd a férfi szeméből a dolgot.

Egyébként meg amit én vettem észre az az, hogy mennyiségi és nem minőségi az együtt töltött idő... ez általában az ellaposodás előzménye. Miután ezt felismertem, elkezdtünk gyakrabban kimozdulni: mozi, aquapark (együtt csúzdázni fantasztikus), vidámpark, sátorozás, esőben elázás, buli, squash, stb... vigyetek kalandot a kapcsolatba! :) Hajrá

2010. aug. 13. 10:04
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. aug. 13. 10:24
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
mi nem házasodtunk össze, mert feleslegesnek tartjuk, de már 9 éve együtt vagyunk. hát nálunk olyan 3 év után vált unalmassá, de voltak - vannak hullámvölgyek. párom általában elsiklott efelett, én viszont nem hagytam annyiban sosem. ha éreztem, hogy már távolodunk egymástól a sok probléma gond miatt vagy unalmas már az egész, akkor addig nyaggattam, míg bele nem ment abba amit kitaláltam. volt, hogy szerveztem egy hétvégét a közeli tónál. horgásztunk sétáltunk, sütöttünk a szabadban, nagyokat beszélgettünk. volt, hogy elmentünk együtt egész napra kirándulni. állatkert, bevásárlás, hegymászás, fürdés, mozi, mikor mi. volt, hogy áthívtam a barátokat, vagy rokonokat vagy szomszédokat és ettünk-ittunk, főztünk, stb. de volt, hogy mire hazajött csináltam vacsit, sütöttem sütit, vettem pezsgőt meg a kedven filmjét és bizony iszogatás közben végigbeszélgettük az estét. és ezek olyan jól esnek, mintha újra szerelmes lennél. másnap már jött is az sms tőle, hogy milyen jó volt így együtt lenni, beszélgetni, és hogy mennyire szeret. szóval én azt mondom, ha valakinek lapos a kapcsolata,nem kell rögtön szakítani vagy elhagyni. próbálkozni kell és türelmesnek kell lenni. mert bizony minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, vannak gondok, de együtt mindent meglehet oldani. 31/N
2010. aug. 13. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!