Míért vált unalmassá a házasságod?
nálunk a papírral nem változott semmi, igaz még csak pár hónapos
de néha attól félek, hogy azért fog tönkremenni a dolog, mert túlságosan szabadon engedjük a másikat (itt ne a megcsalásra gondoljatok), mindenki azt csinál, amit akar, akkor, amikor akarja stb.
Szerintem kétségbe esni semmiképpen nem kell... azt gondolom, hogy ez egy jel, amit még időben észrevettél. Szerintem gondold át, hogy milyen igényeid vannak, amik nem teljesülnek, és mindenképpen ülj le vele és - természetesen - kulturált formában mondd el neki ezeket.
Nekem volt egy problémám a párommal 3 év után. F vagyok. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy volt annyira intelligens, hogy leült és szépen elmondta nekem azt a legnagyobb aggályát, ami őt nyomasztja. Mivel szépen közölte, ezért nem lettem ideges (egyébként biztos védekező állásba álltam volna :) ) így átértékeltem magamban a dolgot: és mivel fontos nekem és tudtam, hogy vele hosszútávon is tudok gondolkozni, kökemény változásokon mentem át. Megérte!
Azért írtam le a saját sztorimat, hogy lásd a férfi szeméből a dolgot.
Egyébként meg amit én vettem észre az az, hogy mennyiségi és nem minőségi az együtt töltött idő... ez általában az ellaposodás előzménye. Miután ezt felismertem, elkezdtünk gyakrabban kimozdulni: mozi, aquapark (együtt csúzdázni fantasztikus), vidámpark, sátorozás, esőben elázás, buli, squash, stb... vigyetek kalandot a kapcsolatba! :) Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!