Nem ugy müködik a házasságod ahogy szeretnéd?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat veszekszünk 12 éve vagyunk házasok.Nem is a veszekedés a nagyobb baj hanem csunyán beszél velem és a gyerekekkel.Az egész utca halja a kiabál valakivel,már teljesen kívagyok.Nem szeretek vele semmit sem közösen csinálni mert attól tartok mikor kezd el ordibálni.Inkább megcsinálom én egyedül pl fa hordás ,udvar rendezés.Nem tudom ,hogy mit csináljak ,anyukámékhoz nem szeretnék menni mert más faluban laknak az iskola nálunk nagyon jó.És több a lehetöség a lányomnak.Ha meg itt megyek külön akkor nem tudom nyujtani nekik azst az életszínvonalat amit együtt adunk a gyerekeknek.Ez nagyon nehéz,jólenne nyerni a lotton és már 200km-re lennék.2011. júl. 11. 06:54
1/3 anonim válasza:
Vele beszéltél már, hogy miért van ez?
Az én szüleim nem igazán veszekednek, max ha anyu ki van akadva h. sokat kell takarítani,de ez inkább feszültség amit rajtunk tölt ki(sajnos).Ha nem érzed jól magad akkor kénytelen leszel változtatni.Na meg lehet úgy gondolod a gyereknek a jólét a legfontosabb,de a tapasztalatom az h. egy jó lékkör és családi béke sokkal többet jelent.Szerintem a ygerekedet is inkább nyugodtmde szegényesebb körülményeket szeretne mint az állandó feszültséget, kiabálást.
2/3 anonim válasza:
Próbálj vele beszélni. Mi tegnap veszekedtünk, vagyis hát összekaptunk egy kicsit, nem is szóltam hozzá.Hozzá tenném, hogy nem vagyunk házasok, csak együtt élünk. Elhiszem, hogy nehéz, egy jó beszélgetés rátok férne.
3/3 anonim válasza:
Van valami oka annak, hogy a párod feszült legyen? Gondolok itt munkahelyi problémákra, megélhetésre stb. Szerintem, ha megtalálod ennek a forrását, akkor javulhat a helyzet. Van ismerősöm, aki hasonló helyzetben volt. náluk munkahelyi problémával kezdődött a dolog, ebből ugye következik a megélhetés, hogy a férfi senkinek érzi magát a családban, mert nem tud mindent megadni nekik. aztán jöttek a veszekedések. Elmaradozott a szex. Na ez vezetett a házasság teljes megromlásához. Aztán a nő elkezdte meghallgatni a napi munkahelyi gondokat, a pasi jól kibeszélte magából. Biztatta, hogy jó apa vagy ettől és majd lesz valahogy, megoldjuk. Ritkultak a veszekedések, a kiabálások. Gyakoribbá vált a szex. Megoldódtak a problémák. sajnos most azt veszem észre, hogy a nő megtanult hallgatni, a pasi meg beszélni. épp ezért a lovacska túloldalára azért ne ess át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!