Mi lenne a jó második keresztnévnek a Judit mellé?
Figyelt kérdés
Jelenleg a Janka néven gondolkodom, de bármilyen javaslat érdekel.2020. dec. 23. 01:07
12/25 A kérdező kommentje:
Izé... Nem a születendő gyermekem nevéről van szó, hanem én szándékozom nevet változtatni. Viszont azt a keresztnevet meg akarom hagyni, amit a szüleim adtak, ezért fontos, hogy valamennyire passzoljon hozzá.
2020. dec. 23. 09:49
13/25 anonim válasza:
Sára
"J" betűset semmiképp nem választanék második névnek is, kivéve, ha a monogramod bele van hímezve a törölközőidbe!:D
De én mondjuk magamtól is tudnám, hogy mi akarok lenni.
14/25 anonim válasza:
Ez a kérdés eleve hülyeség :D ne már más döntsön arról téged hogy fognak hívni. Net tele van nevekkel..
15/25 A kérdező kommentje:
Egyenlőre van egy elgondolásom, és érdekel, hogy más mit javasolna, mert hátha lesz valami, ami jobban tetszik, mint amire még gondoltam ;D
Nem most rögtön tervezek amúgy sem változtatni, még rágom a gondolatot egy pár hónapig
2020. dec. 23. 14:19
16/25 anonim válasza:
Gondold át melyik név nem lenne furcsa,ha azon szólítanának.
A Janka talán az kicsit hasonló hangzás végett tetszik.
Mással hangzó UI a nevedben.
Ez alapján Zsuzsi, Fruzsi,
talán nem olyan idegen csengésű
mint más magánhangzók nevek.
Csak magamból kiindulva.
Könnyebben megszoknék egy az enyémet hasonló hangzásút
17/25 anonim válasza:
Én meg csak akkor akarnék változtatni, ha lenne konkrét elképzelésem, hogy mi akarok lenni.
18/25 anonim válasza:
A Judit zsidó név, úgy ízléses, ha párban mellé ugyanolyan stílusút választasz. Nem valami Amanda-féle marhaságot egy sorozatból.
19/25 anonim válasza:
Judit.Az zsír szerintem.Megkérdeznék tőle amikor már tud beszélni,hogy hogy hívnak kislány,erre ő .... Judit Judit.Erre ők,ejj de egyedi neved van,te kis aranyos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!