Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak megy az időm a családom...

Csak megy az időm a családom miatt?

Figyelt kérdés

Dolgozni akarok, de ők mindig utasítanak engem és nevetséges dolgok miatt nem készíthetek egy ágyat csak nappal.

Egy szobába száműztek ami egy emeleten van, lejövök mindig azt mondják hangosan:

Aludni akarnak és hívják a rendőröket.

Nevetséges.

Én nem egy szobába akarok bezárva lenni egész éjszaka és elmélkedni erről meg arról, én fejlődni és tapasztalni akarok.

Néha eszembe jut a szar emberek élete, a semmittevés, és a luxus, de tudom az nem az én világom.

Tudom bármikor meghalhatok ez csak tőlem függ, de én jobb életet akarok mint az evés, ivás, alvás, tv nézés, elmélkedés jelentéktelen dolgokról, felesleges dolgok csinálása egész nap.

#spam #időhúzás #felesleges elmélkedés
2020. dec. 22. 22:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Menj a szomszédba barkácsolni.
2020. dec. 23. 02:28
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Mivan? 😂😂😂😂
2020. dec. 23. 02:44
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
???🤔
2020. dec. 23. 12:41
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
Az megvan, hogy éjszaka a normális ember alszik? Barkácsolj nappal. Vagy most nem tudom, hogy mi neked a bajod.
2020. dec. 23. 13:20
 15/17 A kérdező kommentje:
Karantén 8-5
2020. dec. 23. 14:52
 16/17 anonim ***** válasza:
82%
Lehet egy idegen próbálja felvenni velünk a kapcsolatot. Csak még nem megy neki az emberi kommunikáció hogy beolvadjon a társadalomba.
2020. dec. 23. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:
66%
Erre ma már vannak nagyon jó gyógyszerek.
2020. dec. 24. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!