Ismertek olyan családot ahol csak a pénz és a gyerekek miatt maradtak együtt a szülők?
akiket én ismerek, ott szó sincs már egymás szeretetéről, max. az anyagiak tartják egyben a "családokat" .
a gyerekeket sajnálom.. egyébként egy nagyobbacska gyerkőc már észreveszi, hogy mi a szitu szülei között.
"Csak egyet? Elég sokat sajnos. Mindenki boldogtalan, főleg a gyerekek."
Azért ez nem ilyen egyszerű,mert ha nincs pénz,azt is megérzik a gyerekek.
Intelligens emberek bármit megbeszélhetnek.A hülyéknek egy új kapcsolatban sem lesz jobb.
Ismerek igen,és mivel a szomszédaim sokszor hallom is az állandó balhét.
És Hàt igen a pénz miatt!! Aki aztmondja ez nem indok az sosem volt
Szegény ...így együtt megvannak de külön menni esélytelen ,szegények rosszul élnek, a nő állami gondozott volt,a pasi szülei meghaltak màr tehát hazamenni se opció nekik.
Hát szerintem ez még mindig sokkal jobb, mint amikor anyuka (vagy akár apuka, de esetemben anyuka) 3 gyerek után találja ki, hogy nem illenek össze a férjével, aztán a következő 10-15 évben próbál 2-3 barmot ráerőltetni a legkisebb gyerekre (rám), hogy az az apja...
Az ilyet mindig a gyerek szívja meg.
Ha én szülő leszek, és elmúlik a rózsaszín köd, kiveszik a kapcsolatból a "szerelem", attólmég nem fogok rögtön másik apuka után kutatni a gyerekemnek...
Az az én érdekem lenne max. (amúgy az sem) de a gyerek érdekeit is figyelembe kell akkor már majd venni.
A szerelmet felváltja egy idő után, a visszafogottabb, átlagosabb szeretet és ezzel nincs semmi baj...
Olyanhoz meg eleve nem mennék hozzá, akit X év múlva képes lennék kifejezetten gyűlőlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!