Normalis ez, hogy a pincerno igy megimer egy vendeget?
Figyelt kérdés
az utcan setaltunk a ferjemmel es vigyorogva ra koszont egy csaj,meg kerdeztem hogy ki ez ? kozolte hogy a pincer csaj a presszobol ahol kavet iszik vasarnaponkent.normlis hogy igy megismerte a csaj hogy meg az utcan is ra koszon? vagy lehet a ferjem ki kezdett vele?2010. aug. 12. 22:51
12/16 anonim válasza:
Minek kérdezed meg, hogy ki volt ez? Neki nem lehetnek ismerősei? Rám meg a kedvenc belvárosi cukrászdám kiszolgáló sráca köszön, mert ott szoktam sütizni, de ettől még nem kavarunk. Úgy utálom a hozzád hasonló nőket.
13/16 anonim válasza:
Szerintem ez normális. Régen volt egy hely, ahova sörözni jártunk haverokkal, már évek óta bezárt, de a pultos csaj még most is megismer, köszön, akárhol találkozunk. Ja, a pultos srác is. Mármint akik akkor voltak.
14/16 anonim válasza:
Ha találkozol a fodrászoddal, kozmetikusoddal köszönsz neki?:)
naugye:) Pedig oda én pl. csak havonta egyszer járok.
15/16 anonim válasza:
Én is pultos voltam. Ez normális, eleinte nekem is furcsa volt egy kicsit. Sok emberrel találkoztam, aki járt a presszóba, ők is rámköszöntek, én is rájuk. Ha egyedü, vagy ismeretlenekkel van bent a vendég, akkor ugye a pultossal szoktak beszélgetni, hogy ne legyen unalmas.
Mikor odakerültem, elvárás is volt, hogy a vendéggel beszélgetni kell, mert, ha unatkozik, máshova fog járni.
16/16 anonim válasza:
Persze,hogy természetes.Az viszont nem az,hogy megismer helyett megimer-t írsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!