Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után mutatnátok be...

Mennyi idő után mutatnátok be a szüleiteknek az aktuális párodat? 3-4 hónap után nem gyors egy kicsit?

Figyelt kérdés

2020. dec. 10. 20:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez a körülményektől is függ, de ha úgy érzem, hogy ez egy hosszútávú, komoly kapcsolat lesz, akkor akár 1 hónap után is bemutatnám.
2020. dec. 10. 21:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyire gondolod vele komolyan. Ha csak átmeneti dolog, én be se mutatnám, soha. Ha komoly, akkor nem korai a 3-4 hónap.
2020. dec. 10. 21:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. dec. 10. 21:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon sok dologtól függ.

Az első ugye a kapcsolat komolysága. Még az is számít, hogy a szüleiddel mennyire gyakran találkozol, ha mondjuk havonta egyszer, akkor én még várnék a bemutatással. Ha a szüleiddel laksz, vagy napi/heti szinten találkozol velük személyesen, akkor azért már illik 3-4 hónap után bemutatni.

2020. dec. 10. 21:42
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem, páromat kb 1 hónap után mutattam be. Vagyis véletlenül találkoztak, amikor párom épp nálam volt, a szüleim pedig meglepetésszerűen meglátogattak.
2020. dec. 10. 22:52
 16/20 anonim válasza:
100%

Én 1 hónap után mutattam be a barátomat otthon.

Kérdésedre válaszolva: 3-4 hónap után nem korai,sőt!;)

2020. dec. 10. 23:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Több dologtól függ. Volt olyan kapcsolatom, hogy fél évig jártunk, de nem mutattam be.

És volt olyan, hogy 3 hét után hazavittem karácsonyi ebédre (ő ma a férjem).

2020. dec. 11. 11:16
 18/20 anonim ***** válasza:
81%

Nekem férjem az 5. Kapcsolatom. Az első 4et nem mutattam be otthon, mert nem voltak valami hosszútávúak, komolyak.

Férjemmel a 2.hónapban összeköltöztünk, mert én nagyon durván összevesztem a szüleimmel, és nem maradtam azok után otthon. Férjem 2év után talalkozott velük először. Azóta is talán 3x.

Én anyóst 3év után láttam először, azóa pedig talán 5x.

Egyikünk sincs jóan a másik szüleivel.

2020. dec. 11. 11:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Apukámnak 1,5 hónap után, rögtön kijöttek. Anyukámnak sajnos (megtudta, hogy létezik) 5 hónap után.
2020. dec. 11. 12:42
 20/20 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ha jó kapcsolatunk lenne a szüleimmel, akkor mondjuk olyan két és fél hónap. Ha rosszabb lenne a kapcsolatunk, akkor 4 hónap, vagy soha; mert lehet, hgoy nem is érdemelnék meg, hogy bemutassam nekik, hogy kit választottam. Meg ha pl úgyis folyton csak kritizálnának. De egyébként tiniként pl tehát nem saját házadban laksz, úgyhogy én hogyha pl tini lennék, és úgy lenne pasim, akkor kb szerintem 4 hónap mulva mutatnám be, ha nem lenne jó a kapcsolatunk; érdemes, hogy tehát tudjunk otthon is találkozni; ha meg jó lenne a kapcsolatunk, akkor nagyjából 2 és fél hónap után már jöhetne hozzánk, akkor be is mutatnám hamarabb. Akkor nem kéne "leválasztanom" párkapcsolati életemet a családi életemről kritizálásoktól tartva. Hogyha mondjuk pl tini lennék. Hogyha meg már mondjuk külön laknék, és nem lenne jó a kapcsolatunk a szüleimmel, akkor vagy soha, van 4 hónap múlva, ha valamit azért lehetne kezdeni a szülői kapcsolatommal (saját szüleimmel); vagy pedig ha jó lenne a kapcsolatunk -és külön élnék; akkor szintén két és fél hónap; mintha még ott laknék -és jó lenne a kapcsolatom a szülőkkel.
2020. dec. 22. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!