A mai fiatalok miért éjszaka vannak fent és nappal alszanak?
mert vámpírok és nem szeretik az UV-t:)
Imádok este aludni, jobban mint netezni...pedig netezni is nagyon szeretek!
26.L
1, Nem tudom feltűnt-e, nyári szünet van
2, Csak mert nálad sötétedéskor lövik a pizsit, másnál nem
3, Szórakozóhely 9 előtt nem sűrűn nyit vagy éppen nincsen ott senki. Mégegyszer SZÓRAKOZÓhely.
4, Van internet, tévé, közvilágítás
Így tömören.
régen is így volt, már ha abból indulok ki amit Apukám mesél az egyetemi bulikról. este buliztak, nappal teljesítettek. nem züllöttek el, valahogy mégis mérnök vált belőlük. Ezt a tény önmagában nem kell elítélni. De ha mellette nem mennek a dolgok, akkor tényleg jobb visszafogni a bulizást.
25L
Ezek szerint a természet valamit elszúrt, azt tudom, hogy egyes ragadozófajok éjjel vadásznak, nappal alszanak, így lehet, hogy valójában az ember is a ragadozók közé tartozik?
Mert nem arról van szó, hogy fent kell lenniük, hanem, hogy szeretnek fent lenni, örülnek, ha fent lehentek éjszaka. Nekem ez a fura.
Nekem alvásproblémáim vannak. Az éjszakát egyszerűen nem tudom átaludni. Óránként felkelek. Ezzel szemben nappal 8-10 órát tudok úgy aludni, hogy fel sem kelek közben.
Fogalmam sincs miért van ez így, de kikészít.
Nézz utána ennek: Delayed Sleep Phase Syndrome
Nem állítom, hogy mindenkinek ez van, aki sokáig fenn marad.
De nézz utána annak is, hogy általában tinédzser korban a hormonok hatására eltolódik az egész alvás-ébrenlét ciklus.
Ez nem egyedi dolog.
És a ragadozós érvelésed meg hülyeség. Van pár ragadozó, aki éjjel vadászik. Tehát aki éjjel ébren van, az ragadozó. De a ragadozók többsége nappal vadászik. Akkor senki nem ragadozó, aki ébren van nappal? Remélem, érted, hogy nem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!