Mit kéne tennem? Egyszerűen kezdem feladni
ne add fell, az a dolgod hogy tanulj, ez is elmúlik
am én is hasonló helyzetben vagyok csak én egyetemen és vagyok olyan hülye hogy ha délelőtt nincs órám akkor az otthoni dolgokat csinálom, mostmeg le vagyok maradva ez miatt mindennel
Ez most egy nagyon nehéz időszak. Nem tudom, hány éves vagy, és milyen viszonyban vagy a tanáraiddal. Akár ofő, akár egy másik tanár, akivel kölcsönösen bírjátok egymást. Mert ha lenne ilyen tanár támogatód, neki elmesélhetnéd a panaszod, és hogy küldjön egy általános támogató üzenetet: hogy ti. ebben az időszakban a gyerekeknek sem könnyű, Sőt, nagyon nehéz. Nekem pl. felnőtt nagyfiam van, részidőben eljár dolgozni is, utolsó éves mérnökhallgató. Annak ellenére, hogy nagyon is értjük egymás szempontjait, de ebben a kiélezett helyzetben rendszeresen csattanunk (aztán meg persze bocsánatot kérünk.)
Fel a fejjel, próbálj meg találni felnőtt támogatást, vagy megmutatni a szülőknek ezt a linket akár.
Mondd nekik, hogy óráid vannak ugyanúgy, csak most nem bent az iskolában, hanem a laptop előtt. Tanulnod kell, most ez a dolgod, ezt "csinálod egész nap". Miért mit akarnak a szüleid, hogy járj el dolgozni gyerekként suliidőben, vagy mi?
Jóég.. Azért már tavasszal is ez volt a helyzet, akkor sem értettek meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!