Baj az, ha elvárom a családtagjaimtól, hogy kopogjanak, mielőtt bejönnek a szobámba? Nálatok kopognak?
Sajnos az én szobám az "átjáróház" a konyhába, ez a legmelegebb szoba, ezért vagyok itt, és az ajtók csak behajthatók, mert vezetékek tekeregnek mindenfele. Apám nem kopog, mert ugye így pláne nem tudok olyat csinálni, ami ciki lenne, max. ha tudja, hogy készülök, akkor szól, hogy jöhetek? (anyám már nem él, de vele is így volt).
Valahol rossz, hogy éjjel-nappal itt megy át fater, ha menni akar a szobájába, de megszokás kérdése.
Pároméknál meg megy a kopogás. Öccse egyszer nem kopogott, akkor még nem volt rászoktatva, hát 18 karikás jelenet után megtanulta az illemet. :D (életünkben először felejtettük el kulcsra zárni az ajtót)
20/L
Szerintem gáz, ha családtagoknak kopogni kell a szobaajtón. (Wc, mosdó természetesen más.)
Mellesleg miért baj, ha egy anya meglátja a lányát öltözködés közben?
"Szerintem gáz, ha családtagoknak kopogni kell a szobaajtón. (Wc, mosdó természetesen más.)
Mellesleg miért baj, ha egy anya meglátja a lányát öltözködés közben?"
Szerintem meg egyáltalán nem gáz, sőt! Teljesen normális elvárás. Bármi olyat csinálhat, ami nem tartozik a szüleire, testvérére, akárkire... És nem kell valami extra perverz dologra gondolni. Mindenkinek kell a magánszféra, amibe nem lehet, csak úgy belerobbanni.
" Mellesleg miért baj, ha egy anya meglátja a lányát öltözködés közben?"
nekem pl baj, mert szégyenlős vagyok, és mert nem a fiúm hogy nézegessen...
másrészt én háttal ülök az ajtónak a monitor előtt és ha szerkesztek anyira belemerülök hogy szinte inkfartust kapok ha csak úgy berontanak...tökjó a szüleim fognak sírbavinni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!