Mire gondolnál ha a párod gépen találnál egy olyan msn címet, amiről tudod hogy nem az övé?
Megegyezett a kód is , az általa használtakkal.
A partnerlistáján 1 ellenkező nemű szerepelt mindössze.
Magyarázata: Az nem az ő msnje...
Ennyi a történet,mire gondoljak?
sajnos szerintem is gyanús.
de az lesz a legjobb ha leülsz vele mikor már a gyerek elaludt (csak ketten,nyugodtan) és megkérdezed.
ha meglepődik,zavart lesz,esetleg neki áll feljebb,vádaskodni kezd akkor valószinű hogy valamiben sántikál.
ha semmi gondolkodás,félrebeszélés nélkül válaszol akkor nincs semmi gond.
de ezt muszáj megbeszélnetek.anélkül nem megy!!!lehet tényleg van egy pofon egyszerű magyarázat az egészre.de ez csak úgy derítheted ki ha beszéltek őszintén.
de javaslom ne úgy kezd bele az egészbe hogy egyből vádaskodsz,mert abból csak veszekedés,vagy durcázás lesz.
nyíltan mond el neki hogy nem érted az egészet mi ez,meg hogy félsz mert nem akarod elveszíteni de ha neki más kell akkor menjen a másikhoz,nem lesz belőle probléma,csak akkor legalább téged ne kínozzon.
tudom hogy nehéz egy ilyen beszélgetésre rászánnod magad,de muszáj
remélem nincs semmi gond és együtt maradtok!!!!
de tényleg írj hogy mi lett az egészből!
24 éves házas és egy 18hós kislány anyukája voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!