Mire gondolnál ha a párod gépen találnál egy olyan msn címet, amiről tudod hogy nem az övé?
Megegyezett a kód is , az általa használtakkal.
A partnerlistáján 1 ellenkező nemű szerepelt mindössze.
Magyarázata: Az nem az ő msnje...
Ennyi a történet,mire gondoljak?
Ja, hogy van gyerek...
Nos, akkor van egy harmadik lehetőség, de nem nagyon fog tetszeni, vagy ki tudja.
Lehet, hogy MSN-en, fizikai kontaktus nélkül éli ki a vadászösztönét, kalandvágyát. Én is szoktam ezt csinálni. Büntetlenül, kockázat nélkül flörtölni valakivel, önkielégíteni, miközben ő a mellét/egyebét mutogatja.
Ez a verzió is igen valószínű. Én azért így, mert nagy gáz van, de félre nem kúrnék, mert túl fontos a kapcsolat.
Vélemény?
A sajátomba mondta hogy lépjek fel nyugodtan a gépéről, mert az enyém épp telepítettem.
Lehet, hogy elfelejtette, hogy jegyezve van az email cím.
Én bíznék benne de ami furcsa az furcsa.
A múltkor este 10kor kapott smst , kérdeztem ki az, erre mondta hogy senki, elkapta a telefont az asztalról és kiment.:(
Fizikailag megcsal nem hiszem , hogy tudna, azért csak nem hív ide senkit, a gyerekkel sem hiszem, hogy felmenne egy férfihoz, hacsak nem az anyjánál hagyja a picit.
Minden időm velük töltöm, nem járok el a barátaimmal sem, mint rég, segítek a gyereknél, nem csak a pénzemmel "kényeztetem".
en ezt nem ertem... marmint az en latopomat hsznaljak neha a haverjaim,van aki veletlenul elmentette a jelszavat is automatikus megjegyzessel.emailben is,ha belepnel,legordit egy csomo nevet,akik hasznaltak.
vagy ugy erted,hogy a parod krealt egy masik msn cimet,titokban, amin egyedul egy ember van a partner listaban?
Jó, ezt tudom kedves utolsó!
DE az ő gépéhez senki sem nyúl, soha, csak Ő.
Év mióta megvan , ez volt az első alkalom.
A kód nem tárolva volt, hanem én ütöttem be, mert furcsa volt,hisz az nem az általam ismert msn címe volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!