Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire gondolnál ha a párod...

Mire gondolnál ha a párod gépen találnál egy olyan msn címet, amiről tudod hogy nem az övé?

Figyelt kérdés

Megegyezett a kód is , az általa használtakkal.

A partnerlistáján 1 ellenkező nemű szerepelt mindössze.

Magyarázata: Az nem az ő msnje...

Ennyi a történet,mire gondoljak?

2010. aug. 11. 18:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, közben most látom, te vagy a pasi... Hát mindegy, akkor értsd jól, amit ítam :D
2010. aug. 11. 18:27
 12/32 anonim ***** válasza:
81%
Ha gyakorlatilag nem találkoztok, hiába törődsz vele a pénzeddel.
2010. aug. 11. 18:28
 13/32 anonim válasza:
92%

Ja, hogy van gyerek...

Nos, akkor van egy harmadik lehetőség, de nem nagyon fog tetszeni, vagy ki tudja.

Lehet, hogy MSN-en, fizikai kontaktus nélkül éli ki a vadászösztönét, kalandvágyát. Én is szoktam ezt csinálni. Büntetlenül, kockázat nélkül flörtölni valakivel, önkielégíteni, miközben ő a mellét/egyebét mutogatja.

Ez a verzió is igen valószínű. Én azért így, mert nagy gáz van, de félre nem kúrnék, mert túl fontos a kapcsolat.

Vélemény?

2010. aug. 11. 18:28
 14/32 A kérdező kommentje:

A sajátomba mondta hogy lépjek fel nyugodtan a gépéről, mert az enyém épp telepítettem.

Lehet, hogy elfelejtette, hogy jegyezve van az email cím.

Én bíznék benne de ami furcsa az furcsa.

A múltkor este 10kor kapott smst , kérdeztem ki az, erre mondta hogy senki, elkapta a telefont az asztalról és kiment.:(

2010. aug. 11. 18:30
 15/32 A kérdező kommentje:

Fizikailag megcsal nem hiszem , hogy tudna, azért csak nem hív ide senkit, a gyerekkel sem hiszem, hogy felmenne egy férfihoz, hacsak nem az anyjánál hagyja a picit.

Minden időm velük töltöm, nem járok el a barátaimmal sem, mint rég, segítek a gyereknél, nem csak a pénzemmel "kényeztetem".

2010. aug. 11. 18:33
 16/32 anonim ***** válasza:
81%

en ezt nem ertem... marmint az en latopomat hsznaljak neha a haverjaim,van aki veletlenul elmentette a jelszavat is automatikus megjegyzessel.emailben is,ha belepnel,legordit egy csomo nevet,akik hasznaltak.

vagy ugy erted,hogy a parod krealt egy masik msn cimet,titokban, amin egyedul egy ember van a partner listaban?

2010. aug. 11. 18:35
 17/32 A kérdező kommentje:

Jó, ezt tudom kedves utolsó!

DE az ő gépéhez senki sem nyúl, soha, csak Ő.

Év mióta megvan , ez volt az első alkalom.

A kód nem tárolva volt, hanem én ütöttem be, mert furcsa volt,hisz az nem az általam ismert msn címe volt.

2010. aug. 11. 18:38
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
remélem h van más magyarázat de több mint gyanús :(
2010. aug. 11. 18:40
 19/32 anonim ***** válasza:
92%
De az miert baj, ha valakinek tobb cime van? Ez meg nem donto ok, ha egyebkent nem adja megcsalas jelet. Nem lehet, hogy szorakozik, mert unatkozik a gyerek mellett? Nekem is van kisbabam es mivel az ember ilyenkor nem tud elmenni sehova, csak a net van es lehet, hogy o unatkozott, megcsinalta az MSN cimet, hogy beszeljen masokkal. Ettol meg nem biztos, hogy megcsal vagy ha mas ferfihez szol, az sem azt jelenti, hogy megcsal.
2010. aug. 11. 18:45
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Nezd meg az msn logokat? Vagy kapcsold be a logolast, varj par napot es nezd meg oket..
2010. aug. 11. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!