Mennyire egészséges ha családon belül egyátalán nem tolerálják a káromkodást?
fater nem velünk él, tesóm van velünk, meg anyám élettársa aki fontos hogy nem a nevelőapám, számomra a 2 teljesen külön dolog. (nekem életemeben nem volt apám, legalábbis akit annak tekinthettem volna, de szerintem ez nincs hatással a kérdésemre) Tesóm is szokott gondolom, nem vagyok az ő baráti társaságába, de átlagos az is, szóval átlagos szinten ő is.
Az a helyzet hogy nem merek vele erről beszélni mivel már mondtam kiskoromtól fogva ez lett belém nevelve, bár nem működött.
Elköltözni nem szeretnék egyből amint 18 leszek, alapból nincs rossz viszonyom anyámmal, de ez az egy nagyon kiakaszt. Sokan mondják hogy az igazi éned otthon van, én nem így gondolom a leírtak miatt.
Eddig a szociális életemre nem látom hogy akadályt rótt volna, de nem is szeretném. Szerintetek a későbbiekben gond lesz vele? Mivel a szókincsemben igenis ottvannak a mocskos szavak, az enyéktől a durvákig, viszont eltérő rendszerességgel használom mindet. Meg én kb az esetek 1%-ban használok odanemillő szidásokat pl kva any@d mivel tudom hogy semmi köze hozzá az említettnek, de néha jólesik csak úgy.
Nemost én is tudom hogy ez nem szép, valaki szerint erkölcstelen, szerintem nem, viszont a magyar nyelv része. Nem szoktak trágárnak hívni, mivel tudom hogy milyen emberekkel hogy beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!