Tudnátok segíteni nekem abban,hogy ha sem az anya sem az apa nem akarja a Dns tesztet, viszont az apa nővére elég elszánt és bíróság által elindítja az anya ellen, mit lehet tenni ez ügyben? Az apa semmiben nem szándékozik részt venni
Annál a nőnél nagyon nincs rendben valami.
Semmi joga ahhoz amit a fejébe vett.
Tartsd távol magadtól.
Nyilván zakkant.
Már mondtam én is, más is: elküldeni a francba, feljelenteni.
Már bocs, de mi a búbánatos lóf@sz köze van ahoz, hogy a tesója kivel hogyan fekszik le, abból lesz gyerek vagy nem. Én elküldeném a pics..ba.
Az meg mi, hogy "lefotózta" a beszélgetéseket??
Mi köze hozzá????
Ezért is fel lehet jelenteni, személyes adatokkal visszaélés miatt (ügyvéd többet tud mondani).
Egyébként az egész amit csinál, több pontban is perelhető. Feyegetés, zsarolás, zaklatás, stb. Keress ügyvédet, mielőtt nagyobb gond lesz.
ennek a zakkant nőnek van családja? párja? gyereke? mert ha nincs, az megmagyarázná, hogy miért akarja ez a gyereket megkaparintani magának.
nem mentség, de nem lehet, hogy ezért okvetetlenkedik? amúgy szánalmas, amit csinál.
Tesztet 4 valakinek van joga kérni!
1. Az anyuka
2 az apuka
3. Az apukának gondolt személy
4. A bíróság ( ő is akkor ha az előző három benyújtotta a tesztet)
Valamit sumákolni próbál! Ne engedj semmit.
Pont leszarja a bíróság ő mit akar, azé a gyerek aki vállalja. Amennyiben te az apa ellen nem emelsz vádat bármi miatt akkor neki kuss van!
Jobb lenne ha tisztában lenne a dolgokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!