Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni nekem...

Bori30 kérdése:

Tudnátok segíteni nekem abban,hogy ha sem az anya sem az apa nem akarja a Dns tesztet, viszont az apa nővére elég elszánt és bíróság által elindítja az anya ellen, mit lehet tenni ez ügyben? Az apa semmiben nem szándékozik részt venni

Figyelt kérdés

2020. nov. 30. 19:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
100%

Ha még fel is jelenti azzal legyen tisztában, hogy ez nem úgy megy h feljelentek valakit és ha nincs igazam akkor ennyi.

Ha a nővérnek nincs igaza akkor ott komoly pénzösszegeket kell fizetni a peres eljárás miatt stb

Mellesleg kb leszarják, mert az nem bűntény, hogy " szórja valaki a spermáit" nem tudom mit képzel a hölgyemény...

2020. nov. 30. 20:10
 22/65 anonim ***** válasza:
35%
A nővér csináltathat tesztet sumákban is, csak egy kis DNS kell a gyerektől meg a sajátja és kimutatják, hogy rokonok-e. Úgy 60E Ft. Nem lesz hivatalos, de legalább tudja.
2020. nov. 30. 20:11
 23/65 anonim ***** válasza:
96%
elég zavaros ez. apa elismerte a babát? engedélyezte, hogy a nevére kerüljön? közben csak a család előtt állítja be magát valamiféle áldozatnak?
2020. nov. 30. 20:13
 24/65 anonim ***** válasza:
93%
Az apa tud apasági tesztet csinálni DE ha nem apuka akkor aki kérte a tesztet az fizet minden peres költséger ha apu az apu akkor az apa fizet
2020. nov. 30. 20:13
 25/65 A kérdező kommentje:
Azt mondták a szülők nem az apa a pici apja de tudja mind a kettő h a pici az apától van, de az apa nem akarja fel vállalni a picit így azt beszélték meg h egyet mond mind a kettő,
2020. nov. 30. 20:14
 26/65 anonim ***** válasza:
86%
Én azt nem értem ha az anya 100%ban biztos abban hogy az apa az akiről ő állítja akkor miért is aggódik annyira a teszt miatt🤔 pl a pasi helyében én már ott biztosra venném hogy nem tőlem van a gyerek ha a nő ennyire ellenezné az apasági vizsgálatot és már csak azért is ragaszkodnék hozzád
2020. nov. 30. 20:16
 27/65 A kérdező kommentje:
Az apa tudja h övé a pici, de nem akarja vállalni a terhesség eléje óta, nincs a nevén sem pici,a nővér fenyegetően mondta h ha ki derül az apaság el veszi a gyereket a körülményekre hagyatkozva stb..
2020. nov. 30. 20:20
 28/65 anonim ***** válasza:
100%

26-os

Sem az anya, sem az apa nem akar tesztet.

Ezt egy kívülálló erőlteti.

2020. nov. 30. 20:22
 29/65 anonim ***** válasza:
92%

Dehogy veszi... Fel is kell nevelni azt a gyereket... Mire fel adnák neki oda?

Te vagy a nővérke?

2020. nov. 30. 20:22
 30/65 anonim ***** válasza:
92%
nem úgy megy az, hogy elveszi a picit az anyától, hol él ez a hülye nő?
2020. nov. 30. 20:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!