Folyton őrlődök a szituáció miatt. Mit tegyek?
Párommal 2 és fél éve vagyunk együtt, együtt is élünk, s most született meg a közös gyerekünk. Neki van egy másik gyereke az előző házasságából.
Kapcsolatunk nem minden síkon működik tökéletesen, számomra csak a szexualitás része az, ami teljesen jó, érzelmileg nem kapok tőle túl sokat. Szinte teljesen mások az elképzeléseink az életről, a mindennapokról, mivel ő ilyen művészlélektípus, én meg vagyok a megtestesült ráció.
Szeretem őt, de egyre erősebb az a gondolatom, ha együtt maradunk továbbra is, elpusztítjuk egymást lelkileg.
Vágyom még a szerelemre, az odafigyelésre, a törődésre, és ezeket nem nagyon kapom meg tőle, még így se, hogy a gyereke anyja lettem. Mit tegyek??
Nem hülye ideákat akar, hanem szeretetet. Tudod, van olyan!
Most szakíts, ne akkor, akkor a gyerek már öntudatánál lesz, mert akkor nagyon fog szenvedni. Eltoltad, és már csak abban reménykedhetsz, hogy jön még egy olyan ember az életedbe, akitől megkapod, amire jogosan vágysz. Sokaknak a második az igazi, mert éretten mennek bele. Kár egy életen át szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!