Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A jómódú rokonok mit várnak a...

A jómódú rokonok mit várnak a kevésbé jómódúaktól? Én azt vettem észre hogy csodálatot, dicséreteket, együtt töltött időt, szervezéseiken részvételt, netes csodálatot, stb.

Figyelt kérdés
Arra nem gondolnak hogy a kevésbé jómódúaknak erre kevesebb az ideje, mert a megélhetésükért dolgoznak? A jómódúak nyilván mindent jó pénzért vállalnak, soha nincs bennük egy kompenzálási vágy, hogy látom xy nehezebb helyzetben van mint én, akkor természetesen nem tőle fogom elvárni hogy minimális órabérért heti 2 órát csodáljon. Gyakran megsértődnek miért nem látják a kevésbé jómódúakat. Hát, pl próbálnak megélni. A jómódúak hopp kifizetnek ilyen tanfolyamot meg olyat, és osztják az észt miért nem vált szakmát valaki. Vagy vannak olyanok akik jómódba tudtak kerülni úgy, hogy emellett rendes emberek maradtak?

2020. nov. 25. 16:34
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Lehet hogy nem írtad hogy mindenki irigy rád" - aha, szóval csak beszélsz a levegőbe, felteszel egy kérdést, nem olvasod el rendesen a válaszokat, elkezdesz vegzálni meg hazugságokat írni a válaszolókról, lealacsonyítod őket :"18-aska".

Komolyan kérdezem, és már mások is megkérdezték: téged ki bántott?

Egyébként tipikus proli gondolkodás, hogy aki tehetősebb, az biztos boldogtalan. Hát, tudod, most rengeteg dolgot megengedhetek magamnak, amiket gyerekkoromban remélni sem mertem, annyira csórók voltunk. Elárulom, rohadtul nem voltunk boldogok. Most, hogy van pénzem, megtakarításom, sokkal nyugodtabban alszom, mert bármi elromlik, azonnal kicserélhetem, nem probléma kifizetni semmilyen számlát, nem kell néznem az árcédulákat a boltokban, bárhova elutazhatok a világba, és ha munkanélküli lennék is évekig ellennék egy jó színvonalon. Ezenfelül jó érzés, hogy megfizethetem a magánorvosi ellátást ebben a szar egészségügyben és jó érzés, hogy nem kell a tömegben nyomorognom világjárvány idején a BKV járatain. Igen, ezek mind-mind hozzájárulnak egy kiegyensúlyozott, boldog élethez, és rohadtul nem érdekel a "helyezkedésem", ahogy te írod. Én szeretem a munkámat, legjobb belátásom szerint megcsinálom, a szabadidőmet meg tartalmasan töltöm a szeretteimmel.

Na, de megyek is vissza dolgozni, te meg főjj a levedben.

2020. dec. 3. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!