Hogy mutassam be a páromat itthon, ha (jóval) fiatalabb és eddig más kaliberű emberekkel voltam együtt?
23 éves vagyok, ő 17. És én vagyok a lány... Fordított esetben ez még megszokott is lenne, de viszonylag kevés ilyennel találkoztam eddig.
Ráadásul korábban mindig olyan férfit kerestem, aki idősebb (30-35 feletti), rendelkezik egy bizonyos egzisztenciával és"elkényeztet" úgymond. A csoporttársaimmal sem nagyon álltam le az egyetemen, kerültem a korombelieket 17-18 éves korom óta. Ráadásul az előző kapcsolatom már annyira komoly volt, hogy megvolt a lánykérés is, vele éltem. Most ezek még szóba sem kerültek, érthető okokból.
Az ő szüleivel én már találkoztam, teljesen jól fogadták a kapcsolatunkat. Az én családomtól tartok kicsit, mert nem akarok bármiféle beszólást, kínos poénkodást, vagy megjegyzést, hogy az Emirates-nél nincs 50%-os diákkedvezmény gimnazistáknak, vagy bármi hasonlót (baráti társaságban volt rá példa).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!