Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szigorúan nevelnek a szüleid?...

Szigorúan nevelnek a szüleid? Előfordul, hogy kikapsz? Hová és hogyan?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem nevelnek szigorúan, apu soha nem ütött meg, és soha nem kiabált velem.

Anyukám annál inkább, mikor kicsi voltam, volt, csinálhattam valami rosszat( de nem nagyon rosszat-arra emlékeznék) megfogta a felsőmet, én meg szaladni akartam, aztán megrúgott.Többször felpofozott, megrángatott, megvert hozzám dobott valamit, összetört valamimet,elmondott mindennek...mostmár 17 vagyok, megütni nem mer, mert tudja, hogy nem hagynám.De lelkileg még mindig bánt, amikor rájön. Amit kiskoromban csinált, meg most, sosem fogom elfelejteni, minél hamarabb elakarok itthonról költözni.

2010. aug. 10. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Ennyi bántalmazott gyerek, borzalom.

Soha nem tudnám megütni a fiamat.

2010. aug. 10. 20:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak fenyegetnek, hogy kikapcsolják a netet, kidobják a gépet az ablakon, stb... De úgyse teszik meg, már v 5 éve ezt hajtják. :D Kisebb koromban, még ilyen 5-6, mikor hisztis voltam akkor néha elfenekeltek, főleg anyum, apa szerintem sose ütött meg, legalábbis nem emlékszek rá, de tőle is max egy elfenekelést kaphattam. :D Csak hogy észheztérjek a nagy bömböléstől. Nem érzem magam bántalmazott gyereknek, ennyi szerintem belefér, ha már nem lehet mit kezdeni a gyerekkel. Ja a másik módszer a hidegzuhany... :D
2010. aug. 11. 00:51
 14/14 anonim ***** válasza:
75%

Ja én mivel rossz gyerek voltam(vagyis suliban tanárokat idegesítőfajta) de jó tanuló és ilyen igazgatóik után mindig fakanállal, megilyen izével amit főzéshez használnak, apám miközben magánkivűl üvöltözött.

Nem sokat használt. 15/L

Ma már nyugodtam nem szokott pofozni sem.

Anyám szokta este mikor 1-ig 2-ig olvasok ilyen tök vicces ütlegeléssel bizonyítani hogy nincs rendben valami nála.

2010. aug. 12. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!