Szigorúan nevelnek a szüleid? Előfordul, hogy kikapsz? Hová és hogyan?
Nem nevelnek szigorúan, apu soha nem ütött meg, és soha nem kiabált velem.
Anyukám annál inkább, mikor kicsi voltam, volt, csinálhattam valami rosszat( de nem nagyon rosszat-arra emlékeznék) megfogta a felsőmet, én meg szaladni akartam, aztán megrúgott.Többször felpofozott, megrángatott, megvert hozzám dobott valamit, összetört valamimet,elmondott mindennek...mostmár 17 vagyok, megütni nem mer, mert tudja, hogy nem hagynám.De lelkileg még mindig bánt, amikor rájön. Amit kiskoromban csinált, meg most, sosem fogom elfelejteni, minél hamarabb elakarok itthonról költözni.
Ennyi bántalmazott gyerek, borzalom.
Soha nem tudnám megütni a fiamat.
Ja én mivel rossz gyerek voltam(vagyis suliban tanárokat idegesítőfajta) de jó tanuló és ilyen igazgatóik után mindig fakanállal, megilyen izével amit főzéshez használnak, apám miközben magánkivűl üvöltözött.
Nem sokat használt. 15/L
Ma már nyugodtam nem szokott pofozni sem.
Anyám szokta este mikor 1-ig 2-ig olvasok ilyen tök vicces ütlegeléssel bizonyítani hogy nincs rendben valami nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!