Dióhéjban annyi, hogy éket akart verni közénk azzal, hogy engem egyfolytában passzív agresszív módon támadott, és úgy gondolta, hogy mivel kettejük közül mindig is ő volt a dominánsabb, a párom majd hagyja, én meg persze kiakadok majd, amiért nem áll ki mellettem vele szemben. Sajnos némileg sikerült is neki összeugrasztani minket, de aztán kibújt a szög a zsákból.
Most már persze nagyon sajnálja, megbánta, és szeretné, ha megbocsátanánk neki.
Egy csodás mondás létezik erre, amit akkor kell kimondani, az orrod alatt, úgy magadnak, amikor épp töltöd a vadászpuskát... Íme:
Isten megbocsát... én nem.
2020. nov. 2. 18:14
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én a kedvességtől, még ha megjátsszák is, elérzékenyülök. És lehet, hogy naiv vagyok, de azt hiszem, tényleg megbánta. Viszont a párommal azt beszéltük meg, hogy egy ideig még nem fogunk megbocsátani neki, hadd őrlődjön. Ő nem is áll vele szóba.
2020. nov. 2. 18:53
14/20 anonim válasza:
10-es voltam. Megbocsáthatsz neki, de annyira ne érzékenyülj el, hogy ezután bízz a szavában! Aki sz.rkavaró, az sz.rkavaró is marad, nekik ez szerez örömet. Lehet, hogy ideig-óráig tudják magukat türtőztetni, de egy idő után kibukik belőlük a kavarási kényszer... Tapasztalat, én is adtam a bátyónak újabb esélyt.
2020. nov. 2. 19:58
15/20 anonim válasza:
Én rögtön megbocsájtok,de nem felejtem el a dolgokat. A leg alkalmasabb pillanatban oda szúrok ahol a legjobban fáj. Ez nem valami gyerek csíny...
Vagy hanyagoljátok az embert teljesen mert ha egyszer megtette mégegyszer megpróbálja.
2020. nov. 2. 20:36
16/20 anonim válasza:
Odaszúrni is felesleges szerintem, azzal csak belemész a játékába amit később felhasználhat ellened. Az ilyen pont az ilyen alkalmat lesi. Kerülni kell az ilyen embert amennyire csak lehet és semmilyen téren nem engedni közel!
2020. nov. 2. 20:44
17/20 anonim válasza:
Ne bocsass meg nekik sztem..
2020. nov. 27. 18:42
18/20 anonim válasza:
Nem fog soha leállni, a párodnak kéne helyreraknia, mert nem lesz soha nyugta tőle.
2020. nov. 28. 04:07
19/20 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, csak kicsit más módszerek, én megbocsátottam akkor, bár sosem kért igazán bocsánatot. Szerintem kár volt, mert azóta már többször voltak szemét húzásai, és a mai napig előjön valami hülyeséggel alkalmanként.
2020. nov. 28. 15:28
20/20 anonim válasza:
Utolsó jól mondja, a sz.rkavarókat ez élteti sajnos. Borzasztó egy lelki defektesség az ilyen, hogy valaki ettől legyen boldog. Kerüld az ilyet minden téren, és soha semmit ne mesélj neki, de őt se hallgasd meg, sok esetben akkor is csak össze akar ugrasztani valakivel! Vagy infókat kiszedni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!