Kinél hogy zajlott az elköltözés otthonról? Hogy viselték a szülők?
A saját érdekedben ne engedd, hogy lebeszéljenek. Az írásodból érzem, hogy nagyon mennél, és a leírt szituáció miatt érthető is. Pesten járnál suliba? A párodék Pesten laknak? Akkor ha jól értem, ez távkapcsolat nálatok most. Gondolom azért volt időtök megismerni egymást, de beszéljetek sokat arról, hogy tényleges összeköltözésnél hogyan oldanátok meg az anyagiakat például.
A szüleidnek pedig néha említsd meg, hogy el fogsz költözni, mást nem tudsz tenni.
En meg lehet gimit is valtanek, mert ki akar minden nap Budapest-Szolnok utazgatni.
Amugy engem beraktak 8. osztalyban koliba.
8.-9. koli
10. laktam anyummal
11.-12. kulon lakas
szoval semmilyen elvalas nem volt.
Max ha azt, hogy a kolis agyamon bombolok, hogy en ezt nem szeretem annak veszed.
Amugy meg ja, 18 evesen azt csinalsz amit akarsz.
Annyi, hogy a baratod es csaladja nagyon kedves, DE mindig legyen annyi penzed felreteve, hogy szobaba/ koliba tudj koltozni, ha esetleg valtozna a helyzet SOHA ne legyel 100% kiteve senkinek.
Meg kéne várni hogy 18 legyél utána már nem tudnak beléd kötni annyira
Egyébként én nem rég költöztem el azt hittem nagy hiszfi leszz meg minden, anyám elkezdte hogy átgondolja a dolgot miután felvezettem utána közöltem hogy nem kell gondolkodni mert én nem engedélyt kértem hanem közöltem a dolgot és eljöttem, nem örültek neki de nem is lett nagy hiszti végülis már hozzá szoktak hogy mindig koliban vagyok sose otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!