Most hogy szünet van kéne erre figyelnem?
Ezen a héten szünet volt, nem menten koliba így nem is borotváltam le a lábam. Persze borostásodik, nő a szőr és apám megjegyezte miért nem szedem le? Persze azt nekem muszáj látnom ahogy ő alsónadrágban járkál, az nem zavarja?
Térdig érő nadrágban járok és hosszúszárú zokni van rajtam, annyira nem is látszik, hogy szőrös a lábam. Vagy még itthon is 3 naponta kéne borotválkoznom?
Mindneki maga dönti el borotválkozik-e.
Én pl. Mindig ha borostás mindegy hol vagyok, leszedem. Te ezek alapján a társadalmi nyomás miatt szeded le, hiszen téged nem zavar. Apukának valószínűleg hozzá érti az alap higeniához. Ha így tetszik hagyd ha nem tetszik szedd le.
Apad egy p.cs.
Ahogy te jol erzed magad mindig ugy cselekedj. Ha naponta 2x borotvalod ,illetve ha 6 havonta az is a TE dolgod!!!
Fiú vagy, vagy lány?
Mi köze a testi higiénének ahhoz, hogy szünet van, vagy nincs?
Fürödni, fogat mosni sem szoktál?
De persze, mert itthon vagyok fürdeni se szoktam, hobbiból meg gyűjtöm a legyeket🤦♀️
Gyantáztatni is szoktam, de inkább a kezemen használtam. Nyílván nem jetiszőr hosszúságút hagyok meg, ha meg már engem is zavar a szőr (pl a koliban) akkor hosszúnadrágot veszek fel.
Örülök, hogy más is egyetért velem és nem csak a barátnőim, akik szintén hasonlóan fejezték ki magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!