Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőként hogy éled meg, ha...

Szülőként hogy éled meg, ha gyereked párja csóró, lusta családból jön?

Figyelt kérdés

Vagy ha nem is lusta, de szerencsétlen, tétlen, az életben semmire nem jutó emberek.

Nem gimis szerelemre gondolok, mert azok azért 90%-ban múló dolgok.

Hanem később amikor gyereked már kezdi a fiatal felnőtt életét és egy szerencsétlennel él, aki majdnem hogy a gyerekeden és akár rajtatok élősködik felnőttként is.

Soha semmire nincs pénze, hol dolgozik, hol nem, ha dolgozik sincs semmije, se célok, se megtakarítás, se lakás, se autó, semmi, nyaralásra nincs pénze, kopott, szakadt cuccokban jár. De a gyereked szereti őt.

Volt már ilyennel dolgotok?

2020. okt. 25. 12:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
40%
Utolso a sokat szívtal melohelyekkel dolog nem ertem hogy jon ide, en is szívtam és? Hagyni kell persze , hibázzon de ha fel lehet nyitni a szemét csak megpróbálom. Ha meg nem megy élősködjön de ahhoz meg mem asszisztálok. ( nem adok penzt)
2020. okt. 25. 13:39
 12/25 anonim ***** válasza:
42%
Úgy jön ide, ahogy a "családom szerint/barátok szerint/mindenki szerint/valójában" típusú képeken. Elég sok esetben azért tudnak ezek mókásak lenni, mert teljesen illeszkednek a valóságra, ha a kis sarkításaikat nem vesszük komolyan. Após/anyós szerinti helyzeted és a valóság nem olyan nagyon gyakran van köszönőviszonyban egymással, gondolom tapasztaltad, vagy legalábbis belátszott a szatyorba, hogy mások életében ez elég gyakran előkerülő, megoldhatatlannak tűnő probléma.
2020. okt. 25. 16:27
 13/25 anonim ***** válasza:
45%

Értem, szerintem sokszor meg pont egy kívülálló látja jobban. En úgy vettem észre hogy az anyuka a szándékot nem látja a srácban. Az meg nincs azzal osszhangban hogy most mid van, változhat. Mondjuk most belegondolva voltak mar gyakoris kerdesek arról hogy a csalad szerint a home office, vagy tolmacsolas stb nem munka mert ugye otthon vagy. De azok max vagdalkozni szoktak, itt meg tenyleg tanacstalannak tűnik a kérdező. Meg nem egy őslakónak tűnik, gondoltam csak leszűri realisan a helyzetet.

Nemreg volt egy kérdés ahol a kérdező testvere valami link kisebbsegi csavot szedett fel akinek 3 notol van 3 gyereke, es különböző "üzletekbol" él. Na ott is fülig szerelmes a csaj, csak tudnám miert..

2020. okt. 25. 17:54
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
Nézd, még ha van is alap az aggodalomra, egy szerelmes embernek nem tudod felnyitni a szemét. Amúgy meg anyai nagyapám azóta fúrja anyámat, amióta anyám érettségi után továbbtanult, és eljött a faluból, aztán meg erre rájött az is, hogy anyám férjhez mert menni, mi tesómmal, az unokái csak "ezek" voltunk, nagyanyámnak megfelelni lehetetlen küldetés, mindez azért, mert anyámat ott akarták tartani a faluban a szülei maguk mellett, és nem jött be a számításuk. Ja, és persze kiforgatták az örökségéből is, mindent anyám öccse fog kapni. Csak mellékesen apám olyan nyugdíjat kap, amiről áskálódó nagyanyám még fizetésként sem álmodhatott soha, sőt, annyira kitoltak vele dolgozó évei alatt, hogy összevissza vagy bejelentették vagy nem, hogy harcolni kellett azért, hogy egyáltalán kapjon nyugdíjat. Szóval anyám nem ment rosszul férjhez, csak éppen nem tudták a szülei maguk mellett tartani, és ezért folyton gyűlölködtek.
2020. okt. 25. 17:55
 15/25 anonim ***** válasza:
59%
Jó te láttál egy sz.r peldat, es abbol indulsz ki, ahol apad valójában " jó" csak a nagyszülők áskálódnak. De aki aggódik nem mind rossz szándékból teszi. Es a normalis szülők segítenének a gyereken. Valóban aki nagyon szerelmes nem lehet mit kezdeni vele, de a penzcsapot el lehet zárni es akkpr kiderül akkor is nagy a szerelem ha nincs pénz.
2020. okt. 25. 18:02
 16/25 anonim ***** válasza:
71%
Meg sem kell nyitni a pénzcsapot. A rózsaszín köd nem tart örökké.
2020. okt. 25. 18:05
 17/25 anonim ***** válasza:
46%
Arra gondolnék, hogy valamit elk*tam a gyerekem nevelésében.
2020. okt. 25. 18:16
 18/25 anonim ***** válasza:
59%
A vejem is nehezen találta meg útját de nme korholttam segítettem volt olyan hogy kiment vasárnap Németországba másik hét csütörtökön már itthon volt utána 1-2 hónapig nem talált munkát. Manapság már rendbe van dolgozik akar 15-éve a vejem .
2020. okt. 25. 19:29
 19/25 anonim ***** válasza:
22%
Ha a gyereked lány és a párja fiú, akkor az jobban gáz, mert később ugye a szülés miatt a lány fog kiesni a munkából, ilyen férfira meg nem lehet számítani. Fordított esetben kicsit jobb a helyzet, mert a lány akkor legfeljebb szül párszor, otthon marad háztartásbeliként, esetleg otthonról csinál valamit. Ez sem túl ideális, de kezelhetőbb szitu.
2020. okt. 25. 19:38
 20/25 anonim ***** válasza:
60%

Hogy élném meg? Csodálkoznék. Azon, hogy a lányom miért ilyenbe szeretett. Tehát valamit elrontottam én is.

Nem szólnék, mert a gyerekem is eltaszíthatom magam mellől. Viszont nem támogatnám őket. Főleg nem anyagilag.

2020. okt. 25. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!