Szülőként hogy éled meg, ha gyereked párja csóró, lusta családból jön?
Vagy ha nem is lusta, de szerencsétlen, tétlen, az életben semmire nem jutó emberek.
Nem gimis szerelemre gondolok, mert azok azért 90%-ban múló dolgok.
Hanem később amikor gyereked már kezdi a fiatal felnőtt életét és egy szerencsétlennel él, aki majdnem hogy a gyerekeden és akár rajtatok élősködik felnőttként is.
Soha semmire nincs pénze, hol dolgozik, hol nem, ha dolgozik sincs semmije, se célok, se megtakarítás, se lakás, se autó, semmi, nyaralásra nincs pénze, kopott, szakadt cuccokban jár. De a gyereked szereti őt.
Volt már ilyennel dolgotok?
Értem, szerintem sokszor meg pont egy kívülálló látja jobban. En úgy vettem észre hogy az anyuka a szándékot nem látja a srácban. Az meg nincs azzal osszhangban hogy most mid van, változhat. Mondjuk most belegondolva voltak mar gyakoris kerdesek arról hogy a csalad szerint a home office, vagy tolmacsolas stb nem munka mert ugye otthon vagy. De azok max vagdalkozni szoktak, itt meg tenyleg tanacstalannak tűnik a kérdező. Meg nem egy őslakónak tűnik, gondoltam csak leszűri realisan a helyzetet.
Nemreg volt egy kérdés ahol a kérdező testvere valami link kisebbsegi csavot szedett fel akinek 3 notol van 3 gyereke, es különböző "üzletekbol" él. Na ott is fülig szerelmes a csaj, csak tudnám miert..
Hogy élném meg? Csodálkoznék. Azon, hogy a lányom miért ilyenbe szeretett. Tehát valamit elrontottam én is.
Nem szólnék, mert a gyerekem is eltaszíthatom magam mellől. Viszont nem támogatnám őket. Főleg nem anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!