Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy keressek apunak tàrsat?

Hogy keressek apunak tàrsat?

Figyelt kérdés
Apu 62 éves, dolgozik, kőműves, tud főzni, mosni, egyedül él, viszont amióta anyuval elvàltak màr 20éve, nem volt nyilvànos baràtnője. Én szeretném, ha lenne egy. Van valakinek ötlete?
2020. okt. 23. 18:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Te ezt hogy gondoltad?

Megvagy azért már 12 éves?

2020. okt. 23. 19:37
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
11 Kerítőnői OKJ-t végez, ez a gyakorlati vizsga.
2020. okt. 23. 20:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Apukádnak van egy kialakult nyugodt élete.

Lehet, hogy a háta közepére sem kívánna egy nőt aki majd beleszól mindenbe és minden nap felidegeli..

2020. okt. 23. 23:44
 14/18 anonim ***** válasza:
20%

És ha apukád meleg?

Hagyd békén, esetleg javasolhatod neki a BADOO alkalmazást, a legtöbb kortársa ott ismerkedik sikeresen.

2020. okt. 24. 11:53
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, ha te nem úgy nőttél fel, hogy kiházasítanak avval, akire ráböknek, akkor elmész te a ....-ba, szerény véleményem szerint. Egy emberi lény senkinek se jár alanyi jogon, üdv a XXI. században, ébresztő!
2020. okt. 24. 12:41
 16/18 anonim ***** válasza:
63%
12: Kerítőnői OKJ, ez jó!!!!
2020. okt. 24. 12:42
 17/18 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatban élek. És szerencsére elmondhatom, hogy minden oké. Lehet, pont ezért, vagy mert néha az agyamra megy a párom a hülyeségeivel, de meg fogadtam, ha ne adj Isten, valami miatt elválnánk, vagy vele valami történne, nekem más nem kell utána. Legalábbis most így gondolom. Van, aki ezt be is tartja.

Az én szüleim is elváltak, és apámnak sem volt utána senkije. Viszont volt egy jó munkahelye, jó baráti köre, és családja. Neki nem hiányzott még egy nő is. Emlékszem, egyszer megkérdeztem tőle, hogy mi a helyzet ilyen téren. Erre ő kivezetett az istállóba, rámutatott a kecskénkre, és bemutatta nekem, mint barátnőjét. 😄😄

2020. okt. 24. 21:20
 18/18 anonim ***** válasza:

"Apu 62 éves, dolgozik, kőműves, tud főzni, mosni, egyedül él, viszont amióta anyuval elvàltak..."

Tudod van egy régi mondás:

"Csak az nősülj újra, akinek rossz a memóriája!"

:)

2020. okt. 25. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!