Szerintetek ha az enyém lenne feltámadt volna bennem az apai ösztön?
ma 11:03
És ha valaki hirtelen nem tud 58 ezret kifizetni?
Én például gondban lennék, de szerintem nem én vagyok az egyetlen...
Bocs az off-ért.
én találtam az 58-at.
Most én is gondban lennék, ha ki kellene fizetnem ennyit, de ha a legkisebb gyanu is felmerülne bennem, hogy nem én vagyok a gyerek apja, akkor inkább kölcsön kérnék - bármennyire is utálok kölcsön kérni - a fent említett ok miatt. Inkább most "kidobok az ablakon" (ha valóban én vagyok az apja, akkor mondhatjuk, hogy kidobott pénz) 58-at, minthogy most elkezdem fizetni a gyerektartást, és mondjuk 2-3 év múlva jön össze a pénz, megcsináltatom, és akkor derül ki, hogy mégsem én vagyok az apja. De addigra már több százezer forintot fizettem másvalaki helyett.
Mondjuk a magánvéleményem az, hogy az a férfi, aki ilyen helyzetbe kerül (alkalmi kapcsolat, szerető tartás) vállalja ezt a költséget.
Az megint más helyzet, ha mondjuk feleségem van, és a közös gyerekünket kérdőjelezem meg (esetleg megcsalhatott a feleségem)... Na, de ez már kezd egy kicst off-ba hajlani... :)
hát szerintem még a legsóherebb tartásdíj is max 3 hónap amíg megtérül az apaságival...
és nekemis az a magánvéleményem, hogy az ilyen férfi ezt vállalja.
szerintem, hogy "idegennek" érzed a gyerek, természtes... Mivel egyáltalán nem akartad ezt a gyereket... De ez nem azt jelenti, hogy nem lenne a tiéd. Szerintem erre ne alapozz, hogy "biztos nem a tiéd, mert nem érzed, hogy apa lennél". Ez az érzés maximum egy dologban erősíthet meg: hogy megcsináltasd az apasági tesztet.
Viszont nagyon fontos, hogy ne utáld azt a gyereket, hiszen ő nem tehetett arról, hogy világra jött, nem ő választotta. Ha mégis a te gyereked, és te továbbra sem szeretnéd a gyereket, akkor csakis egyvalakit hibáztathatsz, hogy megszületett; saját magadat!
És ez nem olyan női emancipációs szöveg, mert én is férfi vagyok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!