Szerintetek ha az enyém lenne feltámadt volna bennem az apai ösztön?
Én ugyan nő vagyok, de csak annyit mondhatok, menjetek apasági tesztre, mindenképpen! Nincs a nőnek joga rád varrni egy gyereket aki nem a tiéd, és neked sincs jogod nem tudomást venni a saját gyerekedről, már ha a tiéd.
Egyébként úgy olvastam, az apai ösztön nem olyan egyértelmű mint az anyai, szóval szerintem ez nem jelent semmit.
Csináltass DNS tesztet és kiderül,hogy a tiéd e a gyerek.
Nem jön ösztön szerűen,egyszerűen nem akarod elfogadni,hogy nem a feleségedtől született.
Ha máskor félre mész használj gumit és elkerülöd a kellemetlenségeket.Nem kell mindenhol szétszórni a magjaidat :)
Szerintem ilyen téren nincs apai ösztön.
Egy anyánál azért van, mert 9 hónapig folyamatos érzelmi és testi összeköttetésben voltak. Az anyának része volt a gyermek. Aztán a szoptatási időszak.
De egy apánál ilyen nincs.
Nem értem, hogyha boldog házasságba élsz akkor miért kellett ilyet csinálni, gondolom nem is védekeztetek.
Még ha tiéd is a gyerek, akkor se fog feltámadni, mert te nem hinném, hogy szereted a gyereket, nem kötődsz hozzá, így meg nem fog feltámadni az apai ösztön, DNS vizsgálat azért lenne jó mert gondolom gyerektartást fizetsz, ha meg nem a tiéd akkor ezt nem neked kell.
nekem ugyan nincs gyerekem, de nem hiszem, hogy ösztön szerűen kellene érezned. Ugyan úgy lehet a tiéd a gyerek, mint ahogy lehet, hogy nem a tiéd. Megértem, hogy nem akartad, hogy a gyerek megszülessen - most még én sem akarnék - de egy nő életében (beszélgetések során derült ki számomra) egy abortusz sokkal jobban meghatározó, mint ahogy ezt mi férfiak gondolnánk. Tehát ezért ne neheztelj a szeretőre, aki megszülte a gyereket.
A legtisztább dolog, ha apasági tesztet csináltatsz, és ha tényleg a tied a gyerek, akkor tisztességgel támogatod mind anyagilag, mind "apai szeretettel".
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!