Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált szülők! Ha beteg a...

Elvált szülők! Ha beteg a gyerek, ki vigyáz rá?

Figyelt kérdés

A gyerek szülei dolgoznak, de az apja könnyebben megy táppénzre, mint az anyja.

A nagyszülőknek (az egyik meghalt) programjuk van. Minden barátnő/ismerős dolgozik.

2010. aug. 9. 06:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
60%

Attól függ, hogy kinél van a gyerek elhelyezve.

Ha az anyának ilyen a munkahelye, akkor miért vállalta el a gyereket? Mert az elképzelhetetlen, hogy egy gyerek soha ne legyen beteg. Ha meg az apától elvette a gyereket, akkor az azért túlzás, hogy ha beteg, akkor ugorjon be, mert az anyának igy kényelmesebb, egyébként meg nem sok joga van.

2010. aug. 9. 06:49
 12/32 anonim ***** válasza:
Akkor bébiszitter. Mekkora az a gyerek? Ovodai iskolai ügyelet nincs?
2010. aug. 9. 06:50
 13/32 A kérdező kommentje:

A gyerek 4 éves, anya kb 1 éve dolgozik ott.

Akármennyire is szeretne más munkahelyet, nem kap. 10 helyre adta be a jelentkezését, erre az egyre vették fel. (Boltvezető végzettséggel rendelkezik)

2010. aug. 9. 06:51
 14/32 A kérdező kommentje:
A gyerek volt orvosnál, jobban van, de az orvos még nem engedi oviba.
2010. aug. 9. 06:52
 15/32 anonim ***** válasza:
Kedves ismerős akire rámered bízni? Vagylehetne cserélni a munkahelyen egy napot.
2010. aug. 9. 06:52
 16/32 A kérdező kommentje:

Minden ismerős dolgozik.

Nem lehet cserélni, már próbálta gyerek anyja.

A válás 2 éve történt.

2010. aug. 9. 06:54
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, hogy házi gyermekgondozói szolgálat. Nem tudom felétek létezik e, kellene. Az önkormányzathoz tartozik, szakképzett csecsemőgondozókat, vagy kisgyermekgondozókat küldenek ki, akik bölcsődében, vagy óvodában dolgoznak egyébként. Itt ahol én élek -Kecskemét- 500.-/óra.
2010. aug. 9. 06:57
 18/32 A kérdező kommentje:
Soha nem hallottam még ilyenről, de utána nézek.
2010. aug. 9. 06:58
 19/32 anonim ***** válasza:
Keress hivatalos gyerekkondozót, aki fizetés ellenében elvállaja. Ha jól tudom, az önkormányzat tud felvilágositást adni. INGYEN nem sok mindent kapsz.
2010. aug. 9. 06:58
 20/32 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta, hogy én lennék akár az anya akár az apa.

És azt sem írtam, hogy INGYEN várok segítséget.

2010. aug. 9. 06:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!