Párkapcsolatból menekülnék de hogyan?
Vagy ha tényleg nincs senkid egyáltalán, aki segítsen, akkor saját magadnak kell nagyon nagyon erősnek, óvatosnak és kitartónak lenni!
De egyébként tapasztalat, ilyenkor azért az is segít(ett nekem), akiről nem is gondoltam volna...
Ha fizikailag ver, akkor meg úgyis hatósághoz kell fordulnod. Esetleg pszichológushoz elmehetsz bátorításért.
10-es köszönöm hogy leírtad a történetedet. És bíztatsz. 😊
Féltem kiírni mert tudom ilyenkor sokan azt írják, gyenge vagy.És hogy nem is akarsz lépni. De aki nincs benne nem tudja..
Én is hasonlót, mint az előző...
Albérletet lerendezni, szabi és takarodni onnan.
Egyik volt kolléganőmnek volt ilyen bolond a férje.. verte stb bejárt a munkahelyre főnököt és engem is zaklatott a saját házamba!
Kivett egy albit a kolléganőm 8 busszal ment haza két és fél óra ( gyalog 10 percee volt)
Mert a hulye csávó leállt a munkahelyen nézett be mit csinál és követte...megtudta hol lakik és ott is zaklatta éjszaka...
Fuss és kérj segítséget nem játék!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!