Miért van az hogy anyukám nem enged sehova se el? Bővebben lennt.
Nekem is hasonló édesanyám volt (bár csak akkor ütött, ha valami rosszat csináltam, amúgy elég kedves volt mindig :) ). Ha például a tesóm is sokat volt távol, akkor az édeanyám órákig az ablaknál állt, és várta. Én inkább alig mentem el otthonról (persze volt kutyám, akivel sokat szoktam kinn lenni, néha akár 1 órát, meg édesanyám naponta 8 órát dolgozott rendesen, meg azért iskolába is mindig elmentem (kivéve betegen). Vagyis iskolába azért szépen tudtam barátkozni (bár sajna visszahúzódó típus vagyok)).
Bár már édesanyám már 3 és fél éve nem él :( és a kutyámat is nemrég el kellett altatni :( viszont valahogy azóta meg sokat vagyok kinn egyedül vagy néha baráttal.
Hidd el, az édesanyád nagyon szeret téged és nagyon félt (mivel minél többet szeretkezik a férj és a feleség, annál erősebb a kötelék közöttük és minél jobban szoptatja az édesanya a gyerekét, annál jobban kötődik a gyerekéhez és mindkét esetben ugyanaz a folyamat zajlódik le az édesanya agyában - viszont ilyen folyamat nincs az apa és gyereke között!!!)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!