Miért van az hogy anyukám nem enged sehova se el? Bővebben lennt.
Szerintem üljetek le,és mondd el neki,hogy neked ez kellemetlen.Beszéljétek meg a dolgot...Ha meg nem érti meg,akkor nem tudom, hogy mit tehetnél:/
13/L
Ne legyél már ilyen kis szerencsétlen anyuci pici kisfia!Te jó isten!36 évesen is ott fogsz anyád szoknyáján lógni??Könyörgöm,mondd azt neki,hogy haverokkal mész,vagy mondd el az igazságot:neked is kell egy kis csaj társaság(szex,rani..stb.),és mondd neki,hogy nem élhetsz úgy örök életedben,hogy ő pátyolgat,mert akkor tönkreb*ssza az életedet!!És nem leszel így soha a büdös életben sem önálló.ÁLLJ MÁR TALPRA!18 éves vagy!Könyöörgöm!!
Ja és ne nyavalyogj..azt hittem,hogy egy 11-12 éves lány vagy,aki azért nyavalyog,mert az anyukája nem engedi sehova..de mikor kiderült a korod,azt hittem szívinfarktust kapok..EMBER-ÁLLJ A TALPADRA!!!
Ezz jó ötlet;)
Lehet hogy bevetem mert már nagyon nagyon elegem van ebből...Szeretnék kis szabadságot...Most szereztem meg a jogsimat és szeretnék menni vezetgetni is meg stb...Most érted:D...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!