Ha egy férfiből apa lesz, nem a család áll az első helyen? Utána a haverok és a szórakozás.
Ha valakiből apa lesz, az lenne a normális, hogy ott segít ahol tud, mármint a gyerek körül, nem?
Munka utáni sörözéseknek akkor véget kell vetni? Meg a bulizásoknak hétvégenként?
Vagy elég csak megritkítani? Hiszen a gyereket a nő és férfi is akarta, mindkettőnek részt kell venni a nevelésében. Nem igazságos, hogy a férfi eljárhat ide-oda, a nő meg csak a gyerekkel van, segítség nélkül.
Kisgyerekes anyukák, ti hogy látjátok? Mennyit kell segíteni a gyerek apjának, és milyen gyakran mehet bulizni? Egyáltalán szükséges, egy apának a bulizás? Nem a kicsi a legfontosabb??
13:51- es vagyok, és nem muszály elmenni az apukának külön, de ahogy nekem is néha neki is jól esik. Nekem is jó havonta egyszer összeülni a barátnőkkel és dumálgatni, ahogy a páromnak is. Persze hármasba is elmegyünk mindenfelé, de szerintem minden embernek jól esik a kikapcsolódás, a barátokkal. Persze az már bajos ha az apuka vagy az anyuka minden nap ezt csinálja...
Miért nem segítesz nekik Te? Néha vigyázhatnál a babára, ameddig ők elmennek valahova kettesbe.
:(:(:(Szóval a kapcsolatuk sem igazán jó?Szüleihez nem tud menni?
Iszákos a férje?Mert azért nem mindegy, hogy 2ig melózik és 8kor ér haza hulla részegen, vagy tényleg csak egy pohár sört megisznak és közben beszélgetnek...
Nem tudom, nem szokta kipletykálni a magánéletüket. Csak láttam már, hogy hazaért a férje, lezuhanyozott, evett és elment. És este mikor hazakísérte a barátnőmet, akkor érkezett meg a férje.
Nem volt berúgva.
idealis esetben mindket fel,akkor is,ha gyerekuk van, idonkent eljar.gondolok itt arra,hogy pl a ferfi 1-2hetente elmegy sorozni a haverjaival, a no osszejon a baratnoivel, hiszen mindenkienk szuksege van erre,senkitol nem varhato el,hogy otthon legyen 24 orat.
neha kimozdulnak kozosen,szinten 1-2 hetente egyszer, mas csaladokkal, baratokkal,kozos piknik vagy vendegseg, stb ahova a babat is lehet vinni
emellett a legfontosabb a kapcsolat fenntartasa miatt a par sajat, gyerek nelkuli ideje,ahol a ferj Ferfi es nem apa,ahol a no No,nem anya, legyen ez egy romantikus vacsora, mozi,,bowling, kinek mi tetszik, megeri befektetni a penzt babysitterbe vagy szerencses esetben van kire bizni a picit.
a gyerekneveles kozos munka,sajnos alt a ferj sokat dolgozik de fontos hogy kivegye a reszet,pl pelusozas este,furdetes,esti mese,jatek. termeszetesen amikor a no elmegy sportolni,baratnozni,fodraszhoz stb,a ferj vigyaz a gyerekre.
A gyerek 2 percet nem bír ki, míg az anyja megmelegíti neki az ebédjét.
Nem hiszem, hogy nyugton ellenne 1 órát az anyja nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!