Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfiből apa lesz, nem...

Ha egy férfiből apa lesz, nem a család áll az első helyen? Utána a haverok és a szórakozás.

Figyelt kérdés

Ha valakiből apa lesz, az lenne a normális, hogy ott segít ahol tud, mármint a gyerek körül, nem?

Munka utáni sörözéseknek akkor véget kell vetni? Meg a bulizásoknak hétvégenként?

Vagy elég csak megritkítani? Hiszen a gyereket a nő és férfi is akarta, mindkettőnek részt kell venni a nevelésében. Nem igazságos, hogy a férfi eljárhat ide-oda, a nő meg csak a gyerekkel van, segítség nélkül.

Kisgyerekes anyukák, ti hogy látjátok? Mennyit kell segíteni a gyerek apjának, és milyen gyakran mehet bulizni? Egyáltalán szükséges, egy apának a bulizás? Nem a kicsi a legfontosabb??

2010. aug. 8. 13:38
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
78%

13:51- es vagyok, és nem muszály elmenni az apukának külön, de ahogy nekem is néha neki is jól esik. Nekem is jó havonta egyszer összeülni a barátnőkkel és dumálgatni, ahogy a páromnak is. Persze hármasba is elmegyünk mindenfelé, de szerintem minden embernek jól esik a kikapcsolódás, a barátokkal. Persze az már bajos ha az apuka vagy az anyuka minden nap ezt csinálja...

Miért nem segítesz nekik Te? Néha vigyázhatnál a babára, ameddig ők elmennek valahova kettesbe.

2010. aug. 8. 14:02
 12/21 A kérdező kommentje:
-.-
2010. aug. 8. 14:04
 13/21 anonim ***** válasza:

:(:(:(Szóval a kapcsolatuk sem igazán jó?Szüleihez nem tud menni?

Iszákos a férje?Mert azért nem mindegy, hogy 2ig melózik és 8kor ér haza hulla részegen, vagy tényleg csak egy pohár sört megisznak és közben beszélgetnek...

2010. aug. 8. 14:04
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nem szokta kipletykálni a magánéletüket. Csak láttam már, hogy hazaért a férje, lezuhanyozott, evett és elment. És este mikor hazakísérte a barátnőmet, akkor érkezett meg a férje.

Nem volt berúgva.

2010. aug. 8. 14:09
 15/21 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy egy párnak gyermeke születik, még nem ér véget az életük, csak átalakul. Én egy érdekes, sokszínű emberhez mentem hozzá, és nagyon nem szeretném, hogy egy otthonülő, savanyú papucs legyen belőle. Ő is találkozik a barátaival, és jár programokra, én is. Nem lehet mindig 3-asban menni mindenhová, mert egy csomó olyan hely van, ahová nem lehet gyereket vinni, vagy nem való neki, pl színház, koncert, etc Imádjuk a kislányunkat, de nem a rabszolgái vagyunk, hanem a szülei, felnőtt tervekkel, vágyakkal, igényekkel. Nálunk sincs nagymama, rokon, vagy a férjem vigyáz rá, vagy én, közös program esetén bébiszitter. Ha ezt nem engedhetnénk meg magunknak, akkor rábíznánk a szomszédra.
2010. aug. 8. 14:10
 16/21 A kérdező kommentje:
Attól függetlenül szerintem túlzás hogy minden nap kikapcsolódik... a felesége meg nem tud még 1-2 órára sem.
2010. aug. 8. 14:10
 17/21 anonim ***** válasza:
91%

idealis esetben mindket fel,akkor is,ha gyerekuk van, idonkent eljar.gondolok itt arra,hogy pl a ferfi 1-2hetente elmegy sorozni a haverjaival, a no osszejon a baratnoivel, hiszen mindenkienk szuksege van erre,senkitol nem varhato el,hogy otthon legyen 24 orat.

neha kimozdulnak kozosen,szinten 1-2 hetente egyszer, mas csaladokkal, baratokkal,kozos piknik vagy vendegseg, stb ahova a babat is lehet vinni

emellett a legfontosabb a kapcsolat fenntartasa miatt a par sajat, gyerek nelkuli ideje,ahol a ferj Ferfi es nem apa,ahol a no No,nem anya, legyen ez egy romantikus vacsora, mozi,,bowling, kinek mi tetszik, megeri befektetni a penzt babysitterbe vagy szerencses esetben van kire bizni a picit.

a gyerekneveles kozos munka,sajnos alt a ferj sokat dolgozik de fontos hogy kivegye a reszet,pl pelusozas este,furdetes,esti mese,jatek. termeszetesen amikor a no elmegy sportolni,baratnozni,fodraszhoz stb,a ferj vigyaz a gyerekre.

2010. aug. 8. 14:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Miért nem tud? Bízza rá az apjára a gyereket, vagy egy szomszédra. Senki sem fogja halálra kínozni, vagy éheztetni. Ha olyan jó barátnők vagytok, vigyázz a gyerekre te. Attól még, hogy neked nincs, tudod dajkálni egy órát, vagy mondókákat mondani neki, nem egy nagy ördöngösség. Nem mártírkodni kell az anyukának, meg sajnáltatni magát, hanem szervezni magának egy programot.
2010. aug. 8. 14:15
 19/21 A kérdező kommentje:

A gyerek 2 percet nem bír ki, míg az anyja megmelegíti neki az ebédjét.

Nem hiszem, hogy nyugton ellenne 1 órát az anyja nélkül.

2010. aug. 8. 14:19
 20/21 anonim ***** válasza:
93%
Akkor épp itt az ideje, hogy megtanulja kibírni. Nem kellett volna ennyire magára növeszteni. Vagy anyu majd az oviba, és a munkahelyére is hurcolni fogja? Gondolom egyszerűbb nyavalyogni, mint szembenézni azzal, hogy hol hibázott.
2010. aug. 8. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!