Ha egy férfiből apa lesz, nem a család áll az első helyen? Utána a haverok és a szórakozás.
Ha valakiből apa lesz, az lenne a normális, hogy ott segít ahol tud, mármint a gyerek körül, nem?
Munka utáni sörözéseknek akkor véget kell vetni? Meg a bulizásoknak hétvégenként?
Vagy elég csak megritkítani? Hiszen a gyereket a nő és férfi is akarta, mindkettőnek részt kell venni a nevelésében. Nem igazságos, hogy a férfi eljárhat ide-oda, a nő meg csak a gyerekkel van, segítség nélkül.
Kisgyerekes anyukák, ti hogy látjátok? Mennyit kell segíteni a gyerek apjának, és milyen gyakran mehet bulizni? Egyáltalán szükséges, egy apának a bulizás? Nem a kicsi a legfontosabb??
Ebben egyet értek, de ha mondjuk az első évben nem tudják ezt megoldani? Nem mindenkinek lakik a szomszédban az anyja/anyósa.
Egy vadidegenre meg nem szívesen bíznám a gyerekem. Ha 1 éven aluli akkor meg pláne.
Úgy gondolom teljesen megszüntetni nem kell.Ne igya magát seggrészegre, de gondolj bele, hogy Értetek, a családjáért dolgozik, kell neki a kikapcsolódás.Ugyanúgy Neked is!Nálunk sokat segít, nem panaszkodhatok!Sokszor már én szólok rá, hogy ne melózzon annyit, rámegy az egészsége.Szoktam neki venni egy-egy üveg sört, mire hazaér, addigra lehűtöm.Bizony van olyan is, hogy pár haverjával elmegy meginni egy sört, addig én vagyok itthon a kislánnyal.Aztán ha én mennék el valahová, pl kozmetikus vagy trécselni a barátnőimmel, akkor Ő vigyáz rá.Van olyan is, hogy a kislányra a nagyi vigyáz, olyankor pedig ki sem mozdulunk itthonról, csak kettesben vagyunk!:)
Szerintem téged azért zavar, mert csak ő jár el...beszéljétek meg, hogy neked is kell kikapcsolódás, attól, hogy gyermeked van, szükséged van rá!
Nem rólam van szó, nálunk nincs gyerek.
Csak sok helyen ezt látom. Hogy van egy 1 éven aluli gyerek, apja dolgozik 2ig, hazaér, pihen majd megy a haverjaival erre-arra. Az anyuka meg otthon van a babával, vagy sétálnak. 100 km-es körzetben egy rokonuk sincs. (Ez pl. bnőmék esete)
De ha nincs olyan barátnő aki elvállalja?
Közös programokat 3asban is lehet szervezni, miért kell egy férfinek külön mennie szórakozni?
Kb 2 hónapja vagyunk barátnők, gyerekneveléssel kapcsolatban 0 tapasztalattal rendelkezem. Így megértem, hogy nem meri rám bízni.
Már el akarta hagyni a férjét, de nincs hova mennie. Így maradnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!